Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφιος με τον Κορωνά ο νεφρολόγος Πέτρος Σπυρόπουλος

Με το συνδυασμό "Νέα Εποχή - Αλλάζουμε" του Θεόφιλου Κορωνά, πολιτεύεται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο ιατρός - νεφρολόγος Πέτρος Σπυρόπουλος. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη σελίδα του στο facebook ο γνωστός και πολύ αγαπητός γιατρός:

"Ονομάζομαι Πέτρος Σπυρόπουλος. Γεννήθηκα στην ερατεινή πόλη της Βέροιας στις 2 Ιουνίου 1977. Οι γονείς μου είναι ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος, συνταξιούχος δάσκαλος και η Παρασκευή Χαβιαροπούλου, συνταξιούχος λογίστρια. Είμαι παντρεμένος με τη Δρ. Ιστορίας της Εκπαίδευσης, Αναστασία Ταναμπάση.

Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή της Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και στη συνέχεια, απέκτησα την ειδικότητα του ιατρού – νεφρολόγου. Παράλληλα, έλαβα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας.


Διατηρώ ιδιωτικό νεφρολογικό ιατρείο στη Βέροια από το 2013 και είμαι επιστημονικά υπεύθυνος της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΙΑΣΙΣ από το Μάρτιο του 2021.

Η επιθυμία μου να θέσω υποψηφιότητα δεν ήταν εύκολη, καθώς γνωρίζω τη βαρύτητα της ευθύνης. Απορρέει από την αγάπη μου γι’ αυτόν τον τόπο και τη βεβαιότητα ότι όλα εξαρτώνται από το μεράκι των ανθρώπων, τις καινοτόμες ιδέες, τη γνώση, την εμπειρία, το σθένος και, κυρίως, το αίσθημα σεβασμού προς τους συμπολίτες μας.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό «Νέα εποχή-αλλάΖΟΥΜΕ» με επικεφαλής τον Θεόφιλο Κορωνά."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ