Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποχώρησε από τη Βέροια ο Βασίλης Κατσούλης

Παρελθόν αποτελεί από τον ΝΠΣ Βέροια ο Βασίλης Κατσούλης. Ο, μέχρι πρότινος, Γενικός Αρχηγός της ομάδας έλυσε τη συνεργασία του με τη “Βασίλισσα” για προσωπικούς λόγους. Το αίτημά του έγινε δεκτό από τη διοίκηση της ομάδας, με τις δύο πλευρές να διακόπτουν τη συνεργασία τους.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, ο Βασίλης Κατσούλης ανέλαβε το καλοκαίρι στην ομάδα της Βέροιας, ενώ η περσινή χρονιά τον βρήκε στον νταμπλούχο Ημαθίας, Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Σύμφωνα με την επίσημη θέση της ομάδας, ο Πρόεδρος Αγάπιος Αναστασιάδης του πρότεινε να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό.

8 σχόλια:

  1. Γραψτε να ενημερωσετε τον κοσμο ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες του γενικου αρχηγου και ποια τα προσοντα τα αντικειμενικα που χρειαζεται να εχει καποιος για να το υπηρετησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γυρνά πίσω η έστω τηλεφωνααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και έλεγα ότι κάτι κακό θα ακούσω και τρόμαξα μην τυχόν έφυγε ο κασελακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η απολυση εγινε στο πι και φι!!! χαχχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παληκαρι δε φταίει. Τόσα γνωρίζει τόσα κάνει. Αυτοί που τον έβαλαν όμως είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φθορα στην ομαδα ειναι σαν τη γεωμετρικη προοδο. Απο ενα σημειο και μετα δεν μπορεις να συγκρατησεις την πτωση. Και η ομαδα φθεινει σε ολα τα επιπεδα. Πασχει σε ολους τους τομεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο ούτε την ποδοσφαιρική του κατάρτιση. Αυτό πού γνωρίζω είναι ότι το ντύσιμο, το κούρεμα ή ο τρόπος πού φωτογραφίζεται κάποιος δεν δικαιολογούν σε ΚΑΜΜΙΑ των περιπτώσεων τα απαξιωτικά σχόλια, τα οποία συνιστούν τη σύγχρονη μέθοδο της δολοφονίας χαρακτήρων. Έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων όσοι έμαθαν να σέβονται τόν ΑΝΘΡΩΠΟ, καί τού εύχομαι καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον παιχτη τον εμπειρο( να τον κανει ο θεος) που εβριζε τους μικροτερους συμπαιχτες του μεσα στο ματς θα τον τραβηξετε κανενα αυτι ή μπα? Αιντε ολοι οι μαγκες μαζευτηκαν εδω μου φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ