Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγιασμός στον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στα γραφεία του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, ο Αγιασμός επ' ευκαιρία της έναρξης μαθημάτων της Παραδοσιακής Χορωδίας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ Χαράλαμπος του Ι. Ναού της Υπαπαντής με καθήκοντα ψάλτου τον Χοράρχη μας Ι. Κουτσιμανή, παρουσία των μελών του Δ.Σ και μελών κ φίλων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος της παράταξης «Δράση με Γνώση» Κώστας Βοργιαζίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Ισχυρός Δήμος» Κώστας Παλουκίδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Στέλιος Ασλάνογλου, καθώς και οι υποψήφιοι σύμβουλοι: Βάσσος, Ρούσσος, Σαμανίδης, Σακαλής, Τζιτζής, Παπαδόπουλος και Παπατζίκου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εδέσματα που επιμελήθηκαν οι κυρίες της Χορωδίας, καθώς και μια τούρτα έκπληξη από την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου στον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τελλίδη, για τα γεννέθλιά του.

Λόγω νέων εγγραφών μελών στη Χορωδία, η αίθουσα των γραφείων αποδεικνύεται μικρή για να χωρέσει τα 45 μέλη της. Έτσι από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου οι πρόβες θα γίνονται στην Ενοριακή αίθουσα του Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων στην οδό Αντωνιάδη, απέναντι από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο του Ναού Πατέρα Παύλο Σταματά και τον αρχιμανδρίτη Πατέρα Καλλίνικο για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ