Αγιασμός στον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στα γραφεία του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, ο Αγιασμός επ' ευκαιρία της έναρξης μαθημάτων της Παραδοσιακής Χορωδίας.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ Χαράλαμπος του Ι. Ναού της Υπαπαντής με καθήκοντα ψάλτου τον Χοράρχη μας Ι. Κουτσιμανή, παρουσία των μελών του Δ.Σ και μελών κ φίλων του Συλλόγου.
Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος της παράταξης «Δράση με Γνώση» Κώστας Βοργιαζίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Ισχυρός Δήμος» Κώστας Παλουκίδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Στέλιος Ασλάνογλου, καθώς και οι υποψήφιοι σύμβουλοι: Βάσσος, Ρούσσος, Σαμανίδης, Σακαλής, Τζιτζής, Παπαδόπουλος και Παπατζίκου.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εδέσματα που επιμελήθηκαν οι κυρίες της Χορωδίας, καθώς και μια τούρτα έκπληξη από την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου στον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τελλίδη, για τα γεννέθλιά του.
Λόγω νέων εγγραφών μελών στη Χορωδία, η αίθουσα των γραφείων αποδεικνύεται μικρή για να χωρέσει τα 45 μέλη της. Έτσι από την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου οι πρόβες θα γίνονται στην Ενοριακή αίθουσα του Ι. Ν. Αγίων Αναργύρων στην οδό Αντωνιάδη, απέναντι από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο του Ναού Πατέρα Παύλο Σταματά και τον αρχιμανδρίτη Πατέρα Καλλίνικο για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Τι ετοιμάζεται στην Ελιάς - «Άρωμα Μιλάνου» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου - Νέος «παίκτης» από το Μακροχώρι, με δυνατό
-
Αυτές είναι οι παράπλευρες απώλειες των έργων του Φυσικού Αερίου
-
Με συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, τιμάται σήμερα, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026 η μνήμη των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής
-
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Σάκης Αλαμπορινός, ένας άνθρωπος που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ποδοσφαιρική
-
Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Βέροιας, όταν ένας άγνωστος άνδρας φέρεται να έσκισε με μαχαίρι τα ελαστικά
-
Έτοιμος για το μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι είναι ο Δημήτρης Περτσινίδης. Ο 25χρονος Κοζανίτης, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με μια
-
Ενός λεπτού σιγή για τα τρία χρόνια από τα Τέμπη Τον πρώτο προσυνεδριακό διάλογο στην Ημαθία, πραγματοποίησε το
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
Τι είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο «ενορχηστρωτής» της, Κώστας Σαμανίδης
-
Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση η Βέροια και γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 0-3. Μια βαριά ήττα που την




Το κτίριο το παραχώρησε στο σύλλογο ο Δήμαρχος
ΑπάντησηΔιαγραφή