Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην αγορά της Βέροιας και στο Μακροχώρι κλιμάκιο του συνδυασμού «Δράση με Γνώση»


Περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα και καφέ στον πεζόδρομο της Βέροιας έκανε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης. Συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης συναντήθηκε με επαγγελματίες και άκουσε τις αγωνίες και τα προβλήματα των ανθρώπων του εμπορίου.


Στις συνομιλίες που είχε με τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στο πεζοδρομημένο εμπορικό κέντρο, ο Κώστας Βοργιαζίδης τόνισε πως όλα τα χρόνια, ως αυτοδιοικητικός στο τιμόνι του Δήμου Βέροιας, βρίσκεται πάντα δίπλα στις κοινές υποθέσεις που απασχολούν τον κλάδο, πάντα με αίσθημα σεβασμού και αλληλεγγύης απέναντι σε όλους.

«Το στρατηγικό σχέδιο για την πόλη μας περιλαμβάνει αναγκαίες δράσεις για μία σύγχρονη, βιώσιμη και λειτουργική Βέροια. Θέλουμε έναν δήμο αξιόπιστο, οικονομικά υγιή και λειτουργικό που παράγει υψηλή προστιθέμενη αξία για την τοπική κοινωνία» ήταν το μήνυμα που μετέφερε ο Κώστας Βοργιαζίδης στους επαγγελματίες της πόλης.


Στις επαφές του με πολίτες ο υποψ. Δήμαρχος έδωσε έμφαση στο φιλικό οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον που έχει αναπτυχθεί, με τη βελτίωση των οικονομικών, της διοικητικής ικανότητας και της αποτελεσματικότητας του Δήμου και τις σχετικές επενδύσεις στον τομέα των υποδομών, της ψηφιακής μετάβασης και της καινοτομίας.


«Στις δύσκολες εποχές της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης που περάσαμε καταφέραμε να ενισχύσουμε την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης μας. Επενδύσαμε στην τουριστική ανάπτυξη βάζοντας την Βέροια στον τουριστικό χάρτη της χώρας, και όχι μόνο. Είμαστε σε διαρκή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και καθιερώσαμε νέες δράσεις που έχουν γίνει θεσμός, όπως η “Λευκή Νύχτα”, επενδύουμε κάθε χρόνο στον εορταστικό διάκοσμο της αγοράς και προχωρούμε σε παρεμβάσεις ανάπλασης του κεντρικού πεζόδρομου για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της καρδιάς της εμπορικής ζώνης της Βέροιας» δήλωσε ο υποψ. Δήμαρχος.


Για τα μεγάλα έργα εντός του πολεοδομικού ιστού,ο σχεδιασμός της παράταξης «Δράση με Γνώση» περιλαμβάνει σημαντικότατες παρεμβάσεις μέσα από τη συστηματική αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων.

«Το σχέδιο μας περιλαμβάνει αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος για την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος, του πολιτισμού και του αθλητισμού μας όπως η Κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της πόλης, η Ανάπλαση και ενοποίηση της περιοχής του Βήματος Απ. Παύλου με τη διατηρητέα συνοικία της Μπαρμπούτας, η Ανάπλαση της Πλατείας Πλατάνων και της οδού Κεντρικήςκαι η Αντιπλημμυρική μελέτη - Ανάπλαση κοίτης ποταμού Τριποτάμου» δήλωσε ο Κώστας Βοργιαζίδης.

Η περιοδεία του Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση» συνεχίστηκε στα καφέ της πόλης, όπου συνομίλησε με νέους για τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο Κώστας Βοργιαζίδης δίπλα στους παραγωγούς και εμπόρους της Λαϊκής Αγοράς Μακροχωρίου - Περιοδεία σε Μακροχώρι (Απ. Παύλο)




Την επιθυμία του να βρίσκεται καθημερινά κοντά στους δημότες, όπως άλλωστε πράττει όλα τα χρόνια, εκφράζει με συνεχείς επαφές με τους δημότες ο υποφ. Δήμαρχος και Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης. Ο κύκλος περιοδειών στα χωριά των Δ.Ε. Βέροιας συνεχίζεται, με την επίσκεψη του υποψ. Δημάρχου και υποψηφίων συμβούλων στην Λαϊκή Αγορά Μακροχωρίου, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. 


Ο Κώστας Βοργιαζίδης συνομίλησε με καταναλωτές για την ακρίβεια που παρατηρείται στα αγροτικά προϊόντα και τις ελλείψεις στην αγορά βασικών καταναλωτικών αγαθών. 
Η παρουσία του Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση» συνεχίστηκε με περιοδεία στις γειτονιές του Μακροχωρίου. 

Ο Κώστας Βοργιαζίδης δεν παρέλειψε να επιβλέψει τα Έργα οδικής ασφάλειας, μήκους 4 χλμ, με ασφαλτοστρώσεις που ολοκληρώθηκαν σε ένα μεγάλο μέρος του δικτύου των δρόμων του Μακροχωρίου, στο πλαίσιο έργου με συνολικό προϋπολογισμό 2,2 εκατ. ευρώ.

«Με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι οι προσπάθειες που έγιναν για την αναβάθμιση των υποδομών στην Δ.Ε. Απ. Παύλου και στο Μακροχώρι χαίρουν αποδοχής και απήχησης από τους δημότες. Μιλάμε για τις προτάσεις κορυφαίων έργων όπως η Ολοκλήρωση εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού Συστήματος στον περιβάλλοντα χώρο του Βιολογικού Καθαρισμού Βέροιας, όπου αναμένεται η σύνδεσή του με τη ΔΕΗ για την παραγωγή ρεύματος. Εμείς μιλάμε με έργα και όχι με λόγια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψ. Δήμαρχος Βέροιας, απαριθμώντας το σύνολο των παρεμβάσεων που είναι ορατές στην καθημερινότητα των δημοτών και έχουν αλλάξει άρδην την εικόνα του Μακροχωρίου. 

Με πρώτη την:

• Κατασκευή του Κυκλικού Κόμβου Μακροχωρίου για την ασφάλεια οδηγών και πεζών με διευθέτηση της κυκλοφορίας
• Ανάπλαση Πλατείας Μακροχωρίου
• ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
• Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου (5Χ5) Μακροχωρίου
• Ηλεκτροφωτισμόγηπέδου Μακροχωρίου
• Αγροτική Οδοποιία αγροκτημάτων Μακροχωρίου και Νέας Νικομήδειας Δήμου Βέροιας 
• Αγροτική οδοποιία στο αγρόκτημα Μαυροδενδρίου και Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας

«Σε πρώτη προτεραιότητα των προγραμματικών μας θέσεων βρίσκεται η Αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου στο δημοτικό γυμναστήριο Δ. Βικέλας, καθώς και η Αγροτική οδοποιία στα αγροκτήματα Μακροχωρίου» σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ