Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Νικολέτα Δουδούμη

Στην μάχη των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου κατεβαίνει η Νικολέτα Δουδούμη. Η γνωστή εφοριακός είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της "Δράσης με Γνώση" του  Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη. Ακολουθεί το βιογραφικό της κ. Δουδούμη:

ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ;

"Αγαπητοί μου φίλοι, όπως έγραψα πριν από λίγο καιρό, στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Βοργιαζιδη "Δράση Με Γνώση", στη δημοτική ενότητα Βέροιας. Σε αυτό το πλαίσιο, έχοντας ζητήσει τη στήριξη σας, θα ήθελα να «ξανασυστηθώ» πριν τεθώ στην κρίση της ψήφου και συνεπώς της εμπιστοσύνης σας:

Είμαι η Νικολέτα Δουδούμη, γεννημένη το 1973 στη Νάουσα, ζω και εργάζομαι στη Βέροια από το 1995.

Έχω δύο ενήλικα παιδιά, τη Δέσποινα και τον Βασίλη Σουροβίκη.

Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Φορολογικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας άσκησα μάχιμη δικηγορία ως μέλος του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας, ενώ από το 2003, έχοντας περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ, διορίστηκα στη ΔΟΥ Βέροιας ως εφοριακός, όπου εργάζομαι μέχρι και σήμερα από τη θέση της Προϊσταμένης του Τμήματος Δικαστικού και Νομικής Υποστήριξης. Από το 2019 συνδράμω στο έργο της Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας ως εκπαιδεύτρια.

Μιλάω αγγλικά και ιταλικά.

Από το 2010 έως και το 2012 διετέλεσα Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Ημαθίας (ΚΕ.ΚΥ.ΚΑΜΕΑ).

Διετέλεσα Γενική Γραμματέας στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας.

Αγαπώ την τέχνη και τον πολιτισμό. Τα δύο σημεία στα οποία θα ήθελα να σταθώ είναι αφενός η μαθητεία μου επί μία δεκαετία στη Φιλαρμονική Εταιρία Νάουσας και η μετέπειτα εκλογή μου στο διοικητικό συμβούλιο αυτής στη θέση της Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων για έξι συναπτά έτη και αφετέρου η ενασχόληση μου με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας ως ενεργό μέλος του σωματείου «Σύλλογος Φίλων του Πολυκεντρικού Μουσείου των Αιγών». Επίσης, είμαι ενεργό μέλος πολλών πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων της πόλης μας.

Είμαι εγγεγραμμένη τακτική εθελόντρια αιμοδότης στο μητρώο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Είμαι κάτοχος διπλώματος Ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας I.

Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ τα ταξίδια, καθώς λατρεύω να γνωρίζω καινούργιους τόπους και να αλληλεπιδρώ με ανθρώπους.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, καθώς με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης θέλω να προσφέρω στον τόπο μας. Έχοντας όραμα για την πόλη μας και πληθώρα ιδεών που συνοδεύονται από συγκεκριμενες προτάσεις ως προς την υλοποίηση, καθώς επίσης και όρεξη για δουλειά που θα αποφέρει ουσιαστικά αποτέλεσματα, κλείνω την μακροσκελή ανάρτηση ζητώντας τη στήριξη σας!

Σας ευχαριστώ".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ