Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παλικαρίσια εμφάνιση από τα «πιτσιρίκια» της Βέροιας, 1-1 στην πρεμιέρα με την Επανομή

Με μια προσπάθεια που καταχειροκροτήθηκε, το νεανικό σύνολο της Βέροιας, φιλοξένησε την Αναγέννηση Επανομής για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής στο άδειο Δημοτικό Στάδιο και κατάφερε με το 1-1 στην, ουσιαστικά, πρεμιέρα του πρωταθλήματος να πάρει τον πρώτο της βαθμό.

Ο αγώνας ξεκίνησε σχετικά ισορροπημένα, αλλά με μεγάλη ένταση. Η Βέροια μπήκε ορεξάτη, με τα πιτσιρίκια της να μη “μασάνε” και να διεκδικούν δυναμικά κάθε φάση. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε και η πιο έμπειρη Αναγέννηση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τις λίγες τελικές.

Πρώτη απόπειρα έγινε στο 4ο λεπτό από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με ένα κακό μακρινό σουτ του Τσακιρίδη, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Καντιμοίρη.

Ακολούθησε μια δυσάρεστη εξέλιξη για τη Βέροια, με τον Βασιλειάδη να βγάζει τον ώμο του σε ένα δυνατό μαρκάρισμα, το οποίο αποδεικνύει τον ζήλο με τον οποίο οι νεαροί της “Βασίλισσας” διεκδικούσαν την μπάλα. Αναγκαστικά τον αντικατέστησε ο Τούφας στο 11ο λεπτό.

Η πρώτη σοβαρή απειλή ήρθε στο 15ο λεπτό, από ένα κόρνερ της Επανομής, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Καντιμοίρης.

Από την πλευρά της, η Βέροια κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ναθαναηλίδη στο 20ο λεπτό και μάλιστα το έκανε αποτελεσματικά. Ο Γρατσιάνος πήρε την μπάλα από την αριστερή πλευρά, μπήκε στην περιοχή και “έσπασε” την μπάλα στο ύψους του πέναλτι, με τον Κετόγλου να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια της Αναγέννησης και να σημειώνει το 1-0 στο 22′.

Ωστόσο, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Στην πρώτη ευκαιρία, ο Προύντσης με ένα σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Καντιμοίρη να στείλει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Συμιγδαλας να βρεθεί μόνος στο δεύτερο δοκάρι και εκτελώντας με το κεφάλι να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 24ο λεπτό, παρά την επαφή που είχε ο τερματοφύλακας της Βέροιας.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στον ίδιο δυνατό ρυθμό, χωρίς όμως τις ευκαιρίες. Για την Βέροια, η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 38′, με ένα τολμηρό σουτ του Τούφα από μακριά, το οποίο κατέληξε λίγο ψηλότερα από την εστία του Ναθαναηλίδη.

Με παρόμοιο τρόπο, αλλά από στατική φάση, η Αναγέννηση Επανομής έφτασε τη μπάλα στη βεροιώτικη εστία, αλλά ο Καντιμοίρης μάζεψε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ήρεμη η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 και τον λιγοστό κόσμο να χειροκροτεί την εμφάνιση της “Βασίλισσας”.

Με την ίδια “ησυχία” ξεκίνησε και το 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν πρόθυμες για ρίσκα. Πρώτη ευκαιρία ήταν για τη Βέροια στο 53′, με ένα μακρινό σουτ του Ντόγου να μην ανησυχεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο ρυθμός έπεσε δραματικά, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν εξαντλημένοι και τη συνέχεια να μην επιφυλάσσει καμία απολύτως συγκίνηση.

Το μόνο, ίσως, αξιόλογο ήταν ένα σουτ του Μπαλάσα εκτός περιοχής, το οποίο κατέληξε απελπιστικά άουτ στο 73′. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 77′, με τον Νταντάμη να βγάζει ψιλοκρεμαστή προωθημένη και τον Μπόικα με κεφαλιά “ψαράκι” να τη στέλνει λίγο άουτ.

Και η επόμενη τελική ήταν της Αναγέννησης, με τον Μπόικα να πιάνει ένα μονοκόμματο σουτ από το ύψους του πέναλτι και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Κάπως έτσι, η Βέροια πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία με 1-1 στον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής, για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Βέροια (ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ): ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ, ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΤΕΡΖΗΣ, ΝΤΟΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΤΟΥΦΑΣ 11′), ΛΑΦΑΡΑΣ (ΑΔΑΜΙΔΗΣ 70′), ΚΕΤΟΓΛΟΥ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 46′), ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 68′).

Αναγέννηση Επανομής (ΜΠΑΛΑΣΑΣ): ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ, ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ, ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ, ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ, ΤΣΙΟΠΑΝΙΔΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ (ΣΑΛΕΠΤΣΗΣ 71′), ΠΡΟΥΝΤΣΗΣ (ΚΑΤΕΛΟΥΖΟΣ 90′), ΜΑΤΑΚΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΑΣΑΣ, ΚΙΛΙΝΤΑΡΗΣ (ΜΠΟΙΚΑ 56′), ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ.

8 σχόλια:

  1. Για την σημερινη ξεφτιλα εξω απο το γηπεδο θα γραψετε τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεινε κοσμος εξω απο το γηπεδο μες την καψα σημερα θα μας εξηγησετε τι συνεβη ή ηταν απλά Κυριακή ας πουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανακοίνωση πρέπει να πει γιατι ο κόσμος ήταν απ' έξω και η ανακοίνωση βγήκε μισή ώρα πριν τον αγώνα .Ποιος είναι υπεύθυνος και τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια πέρυσι δλδ είχε άδεια ;;και τώρα; γιατί δεν έχει.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθε χρονο ανανεωνεται η αδεια. Περυσι ειχε ανθρωπους υπευθυνους στα ποστα αυτα φετος εχει ασχετους.

      Διαγραφή
  4. Τώρα που θα γίνει στο Στάδιο η συναυλία του Αργυρού, ο Δήμος θα φροντίσει φυσικά να υπάρχει πυρασφάλεια. Έτσι δεν είναι;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Δεχόμαστε πόλεμο από παντού" δηλώνει ο πρόεδρος. Αυτός δηλαδή που μιλούσε για τριετή προγραμματισμό με αφετηρία το τοπικό, αλλά "κατά λάθος" βρίσκεται στη Γ΄ Εθνική; Κατά τα άλλα διαβάζουμε στα σχόλια ότι "ο Δήμος έπρεπε αν φροντίσει να υπάρχει πυρασφάλεια". Μετά από αυτά, το μόνο που μπορεί κάποιος να ευχηθεί είναι "ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας ότι για την πυρασφάλεια του Αργυρού θα φροντίσει ο μάνατζερ του. Πες το μας....

      Διαγραφή
    2. Εσύ, δηλαδή, τι νομίζεις, ότι θα "φροντίσει" ο Δήμος; Είναι πραγματικά να απορεί κανείς. Μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Κανείς δεν ζημιώθηκε με την αλήθεια. Βγείτε από τις αυταπάτες, γιατί η πραγματική ζωή θέλει ρεαλισμό και σύνεση. Όλα τα άλλα είναι "νάχαμε να λέμε, νάχαμε να πούμε"....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ