Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το menu του Wonders... Τηλεφώνησε, κλίκαρε ή έλα στην Τσούπελη!


Τσέκαρε τον κατάλογο και δες τι νοστιμιές καφέ, ροφημάτων και φαγητού κρύβονται στην καρδιά της αγοράς

Το Wonders Cafe Restaurant Bar λειτουργεί από το 2022 στην καρδιά της αγοράς της Βέροιας, στον πεζόδρομο της Τσούπελη στον αριθμό 8, φέρνοντας μια νέα πρόταση εστίασης και ψυχαγωγίας με πολλές εκλεκτές επιλογές για κάθε στιγμή.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, για καφέ, σοκολάτες σε απολαυστικές γεύσεις και πολλές επιλογές σε ροφήματα, αφράτα puncakes, φρεσκοψημένες βάφλες σε απίστευτους γευστικούς συνδυασμούς, αυθεντικά αμερικάνικα burger, φρεσκοκομμένες και αναζωογονητικές σαλάτες, χορταστικά club sandwich και κυρίως πιάτα με επιλεγμένα υλικά.


Όλα μπορείτε να τα απολαύσετε στον πολύ γουστόζικο χώρο του Wonders στον πεζόδρομο της Τσούπελη αλλά και στον χώρο σας, είτε με ένα τηλέφωνο στο 2331068308 (δείτε εδώ το μενού), είτε μέσω efood, είτε μέσω ΒΟΧ.

Και τσίπουρο με ατομικό μεζέ με 5€!

Και τώρα που ο καιρός άνοιξε, ένα τσιπουράκι με μεζέ είναι ότι πρέπει στον πεζόδρομο της Βέροιας. Γι' αυτό και το Wonders προσφέρει το τσίπουρο με ατομικό μεζέ με 5€.

Wonders Cafe Restaurant Bar
Τσούπελη 8, Βέροια
Τηλ. 2331068308
site: https:wonders-veria.gr
facebook: wonders
instagram: wondersveria

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ