Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κι όμως, μπορεί να γίνει Βουλευτής Ημαθίας

Αν μπει η «Νίκη» στη Βουλή, τότε η κ. Αθανασιάδου έχει ελπίδες να πάρει την έδρα στην δεύτερη κατανομή

Την μεγάλη έκπληξη των εκλογών αποτέλεσε το κόμμα «Νίκη» που έλαβε πανελλαδικά το 2,92%, με αποτέλεσμα να μην μπει στη Βουλή για μερικές χιλιάδες ψήφους. 
Ιδρυτικός Πρόεδρος της «Νίκης» είναι ο Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος είναι Δάσκαλος, Θεολόγος και Συγγραφέας. 

Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές, το συγκεκριμενο κόμμα, μετά την εμφατική του εμφάνιση, έχει αρκετές πιθανότητες στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να μπει στη Βουλή. 

Μια εξέλιξη που ίσως επηρεάσει και την Ημαθία, αφού θα φλερτάρει με μια έδρα. Σ' αυτήν την περίπτωση, νέα Βουλευτής Ημαθίας θα ορκιστεί η Ελένη Αθανασιάδου Θεοδωρίδου, η οποία βγήκε πρώτη στο ψηφοδέλτιο, καθώς πήρε περίπου 1.500 σταυρούς προτίμησης, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Στάθη Μήττα. 


Η Ελένη Αθανασιάδου Θεοδωρίδου γεννήθηκε στη Νάουσα το 1967. Είναι μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα Super Market. Στις πρόσφατες εκλογές κατέκτησε την 1η θέση με μεγάλη διαφορά και θεωρείται new entry στην πολιτική ζωή της Ημαθίας.

5 σχόλια:

  1. δωσε πονο βεροιωτη.... ταϊστε ακροδεξια το ποπολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά κατηγορουμε το Ιράν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έντιμη και σοβαρή κυρία την γνωρίζω προσωπικά. Μακάρι να εκλεγεί θα κερδίσει πολλά η Ημαθία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζει από τα προβλήματα του απλού λαού. Καλήν Επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που γνώρισα την κ. Αθανασιαδου από κοντά. Έντιμη γυναίκα με ήθη και αξίες!! Μακάρι να βγει και κάποιος καινούργιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ