Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν προλάβατε να γελάσετε στη Βέροια με το «Στραβόξυλο»; Ελάτε στη Ραχιά!


Η ξεκαρδιστική παράσταση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, με ελεύθερη είσοδο - Περιορισμένες θέσεις

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Το στραβόξυλον» στο Χώρο Τεχνών, το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 και έπειτα από την επιθυμία πολλών συμπολιτών μας, η παράσταση ανεβαίνει ξανά, αυτή τη φορά στο κλειστό θέατρο της Ραχιάς.

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας ανταποκρίθηκε στο αίτημα και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Σύλλογο Ράχης θα παρουσιάσουν «Το στραβόξυλον» την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 8:30μμ,

Η σκηνοθεσία είναι του Λευτέρη Τσαχουρίδη και συμμετέχουν οι ηθοποιοί του θεατρικού τμήματος της Ευξείνου Λέσχης.
Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση είναι μια κωμωδία χαρακτήρων και κοινωνικής κριτικής και ασχολείται με την καθημερινότητα όπου ο Νικολάκης, εκ πεποιθήσεως γκρινιάρης και δύστροπος, είναι διευθυντής σ' ένα εργοστάσιο υποδημάτων και ζει μαζί με την γυναίκα του και την ανιψιά του. Όλοι τον θεωρούν στραβόξυλο, ιδίως η ανιψιά του, που δεν λέει να παντρευτεί. Εκείνη διατηρεί παράλληλη σχέση με τον συνέταιρο του και έναν πελάτη και…

Η είσοδος είναι δωρεάν και παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο του θεάτρου γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ