Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φρικτό έγκλημα στην Κοζάνη: 61χρονος σκότωσε την μητέρα του στο ξύλο

Την 86χρονη μητέρα του φέρεται να σκότωσε στο ξύλο ένας 61χρονος στην Κοζάνη, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο εν λόγω άντρας, ο οποίος απασχολεί συχνά τις αρχές ιδίως λόγω συμπεριφοράς μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ πως η 86χρονη μητέρα του είναι αναίσθητη.

Ωστόσο, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπίστωσε πως η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προσήγαγε και στη συνέχεια συνέλαβε το γιό της που τελούσε υπό την επήρεια μέθης. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 86χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 22-05-2023 στην Κοζάνη, για την οποία συνελήφθη χθες (23-05-2023) απογευματινές ώρες στην Κοζάνη 61χρονος ημεδαπός, γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα των προαναφερόμενων αστυνομικών, πρωινές ώρες της 22-05-2023, ο 61χρονος προκάλεσε πολλαπλές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος της 86χρονης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

3 σχόλια:

  1. να τους οδηγησουν ολους απο την τοπικη κοινονια στον εισαγγελεα/
    δεν εβλεπαν δεν ακουγαν?
    ειναι συναινοχη
    οχι ολοι αλλα καποιοι
    αναρωτιοιεμαι που αρχιζει η προστασια του πολιτοι και που αρχιζει να ενεργοποιιτε το αρμοδιο υπουργειο/δεν εχουμε κοινου/ους λειτουργους?εχουμε
    βλεπεις η βρυση οχι μονο σταζει αλλα εχει διαροει μεγαλη,,,,

    καποια στιγμη δεν πρεπει να ερθει καποιος να τν διορθοσει?
    εεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτην την Ελλαδα φοβαμαι.Στα μισα σπιτια η φτωχια ,ο φοβος,η βια και στα αλλα μισα η πληρης αδιαφορια.
    Ας γιορτασουμε οσα καταφεραμε τοσα χρονια και τα κληροδοτουμε στα παιδια μας.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΚΛΑΙΝΕ.....
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ