Quantcast

http://picasion.com/

Γιώργο Σαββίδη θα ηγηθείς επιτέλους στον ΠΑΟΚ; - Ο Καλαϊτζίδης ακούει Βέροια και βγάζει σπυριά

Αυτή η ήττα του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου θα του κάνει καλό. Αν είχε κατακτήσει το τρόπαιο, όλα τα προβήματα θα είχαν μπει κάτω από το χαλί, θα πανηγύριζαν τα Παόκια στον Λευκό Πύργο και για ακόμα ένα χρόνο θα τρώγαμε στην πάμε Ελ Καντουρήδες, Μπίσεσβαρ, Βιερίνιες και άλλους παλαίμαχους. Kαι λιγοστές ενισχύσεις στο ρόστερ του τύπου Μούργκ και Νάσμπεργκ.

Για πρώτη φορά, τσαλακώθηκε το προφίλ του Λουτσέσκου που η έπαρσή του είχε χτυπήσει «κόκκινο». Ήταν καιρός να προσγειωθεί και να καταλάβει πως η δουλειά του είναι μέσα στις 4 γραμμές και όχι να το παίζει αντιπρόεδρος του συλλόγου. Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Σαββίδης αντιλήφθηκε πως θα πρέπει να ηγηθεί της νέας εποχης. Αν δεν το κάνει και τώρα ο Δικέφαλος θα βγει πάλι 4ος του χρόνου.

Το να χάνεις το κύπελλο, ενώ είσαι με 85 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα δείχνει την γύμνια της ομάδας σου. Κατανοείς πως δεν έχει ποιότητα στο ρόστερ σου. Ποιος Μπράντον και ποιος Σοάρες; Κάποτε να σου θυμίσω, είχες Πρίγιοβιτς και Μάτος που τρώγανε σίδηρα. Και τώρα οι παίκτες σου παίζανε σαν «μαμ, κακά και νάνι». 

Μπράβο στην ΑΕΚ για το ντάμπλ. Ήταν η χρονιά του «Τίγρη»! Μετά το χτίσιμο του γηπέδου, πήρε το ντάμπλ και έγραψε το όνομά του στην ιστορία. Είναι ο κορυφαίος πρόεδρος της Ένωσης όλων των εποχών. 

Για τη Βέροια, την δική μας ομάδα, τι να πω; Θέλεις διπλό μέσα στον Απόλλων Πόντου για να σωθείς. Ακόμα και με ισοπαλία πας στα χωράφια τη; Γ' Εθνικής. Ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Καλαϊτζίδης ακούει Βέροια και βγάζει σπυριά. Όλοι το ξέρουμε αυτό... Θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει και να μας στείλει στον «Καιάδα». Μακάρι να τα καταφέρουμε. Ένα ματς, μια ολόκληρη κατηγορία. 

7 σχόλια:

  1. Βαλτε μπελεβωνη κατσουκη βασικους μπας και παρουμε το τριποντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λες " κορυφαίους Πρόεδρος όλον τν εποχών "
    Ερώτηση; έπιασε κάνα πέναλτι ο ο ίδιος η έβαλε χατρικ σε κάνα ματς η μπήκε Αλλαγή στο 90' και έβαλε το γκολ τής νίκης? Από πότε περνούν οι πρόεδροι το πρωτάθλημα? Τους παίχτες γιατί τους έχουν τότε? Εεεεεε???? Ααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ντάλκα ο μπαοκατασκοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας το δουμε μονο ρεαλιστικα,καλυτερα να παιξουμε football league του χρονου και αν μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη στο τοπικο πρωταθλημα κατεβαζοντας την ακαδημια μεχρι την πληρες αποπληρωμμη ολων των χρεων,μετα με φυδω τροπο να ανεβαινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ξένα κόλλυβα έκανε μνημόσυνο ο τίγρης σας,με λεφτά από τον ΟΠΑΠ το οποίο χρηματοδοτείται από όλους τους πολίτες στην Ελλάδα που παίζουν τα διάφορα παιχνίδια, έτσι με ξένα χρήματα έκανε γήπεδο ο τζαμπατζης αυτός πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πέρυσι θυμάστε σε πόσα ματς ο Απόλλων Πόντου δήλωνε γαστρεντερίτιδα για να αναβάλλει ματς και να τα διαχειρίζεται μετά? 2? 3 φορές? κάποιος ειδικός είχε πει και το άλλο...: δεν σας φαίνεται παράξενο να αντέχουν 90 λεπτα παίκτες 36 και 37 χρονων ολόκληρο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς καθολου αλλαγές? Τι να πεις..? Πολλά περίεργα πράγματα γυρω απο αυτόν τον Απόλλων Πόντου..που να θυμηθούμε ότι δεν τον θέλουν στην Καλαμαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ