Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον καθιερωμένο του εκκλησιασμό στο ξωκκλήσι της Ανάληψης στη Ραχιά έκανε το ΚΕΜΑΕΔ


Τον καθιερωμένο του εκκλησιασμό στο εξωκλλήσι της Ανάληψης στη Ραχιά, έκανε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, ανήμερα της Αναλήψεως του Κυρίου, ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ (ΚΕΜΑΕΔ) Βέροιας.

Τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ μετάλαβαν την Θεία Κοινωνία, ενώ απόλαυσαν στη συνέχεια βόλτα στο χωριό και γεύμα.




Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Στην αγκαλιά των ανθρώπων της εκκλησίας που μας βοηθούν να λάβουμε την Θεία Κοινωνία και κατόπιν μας φροντίζουν παρέχοντας άψογο πρωινό γεύμα φτιαγμένο από τις φιλότιμες κυρίες της Ραχιάς.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά τον ιερέα του Αγίου Αθανασίου Ράχης και την κυρία Ολυμπία Ευαγγελοπούλου από την επιτροπή της εκκλησίας. Ένα παραδεισένιο μέρος φτιαγμένο από τον Θεό για να φιλοξενεί αγγέλους.


Τον εκκλησιασμό μας ακολούθησε μια περιηγητική βόλτα στους δρόμους του χωριού που κατέληξε σε ένα υπέροχο μεσημεριανό γεύμα στο αναψυκτήριο το "Παλιό Ποδήλατο".

Το γεύμα μας προσέφερε η καλή μας φίλη κ. Ελένη Ζαμάνη για τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο του αγαπημένου συζύγου της Δημητρίου Ζαμάνη. Την ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά του Κέντρου να απολαύσουν το γεύμα τους στη φύση και να χαρούν και άλλα πράγματα πέρα από αυτό. Ευχαριστούμε για την ευαισθησία που είχαν να μας αφήσουν να επιλέξουμε εμείς τον τόπο και τον χρόνο του γεύματος.

Μαζί μας οι εθελόντριες Θωμαή Στιόκα, Μαρίνα Ρωσσάκη, Δαμιανίδου Στέλλα, Καίτη Γαλλίκα, Θωμαή Γαλλίκα και Μαρία Ζεμπερίδου που προετοίμασε τον άρτο της ημέρας.

Ευχαριστούμε και την επιχείρηση «ΓΑΛΛΙΚΑ» για την προσφορά κρέατος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ