Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βγάζει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι η Εύα Καϊλή

Εκτός φυλακής χωρίς καν ηλεκτρονικό βραχιολάκι, αλλά με περιορισμούς, θα παραμείνει η Εύα Καϊλή με απόφαση του Βέλγου δικαστή που χειρίζεται το σκάνδαλο Qatargate.

Ο Βέλγος δικαστής κατά της διαφθοράς που είναι αρμόδιος του Qatargate ήρε την Πέμπτη την ηλεκτρονική παρακολούθηση που είχε επιβληθεί στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες, δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Η Εύα Καϊλή συνελήφθη τον Δεκέμβριο στη βελγική πρωτεύουσα και αποφυλακίστηκε στα μέσα Απριλίου, αλλά τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση Το μέτρο αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο για τη συνέχιση της έρευνας και είναι πλέον ελεύθερη, υπό δικαστική επιτήρηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της βελγικής εισαγγελίας Eric Van Duyse.

Η απόφαση για να βγάλει η Εύα Καϊλή το ηλεκτρονικό βραχιολάκι


H Εύα Καϊλή ήταν η τελευταία από μια σειρά εμπλεκομένων στο σκάνδαλο που συντάραξε το ευρωκοινοβούλιο που αποφυλακίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα, με βραχιολάκι. 

Η πολιτικός με καταγωγή από την Ημαθία, όπως και ένας ακόμη είναι οι δύο μόνοι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν από την εισαγγελία του Βελγίου οι οποίοι, όμως, στην πορεία δεν ομολόγησαν ενοχή και δεν συνεργάστηκαν με τις δικαστικές αρχές. Για αυτό θεωρήθηκε από τους δικηγόρους της ότι ήταν και οι δύο τελευταίοι για τους οποίους ελήφθη απόφαση να αποφυλακιστούν.

Εδώ και ένα μήνα η Εύα Καϊλή βρισκόταν εκτός φυλακής στο διάμερισμά της στις Βρυξέλλες με ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρέα με την κόρη της.

Ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι είχε προφυλακιστεί επίσης για το σκάνδαλο Qatargate, αποφυλακίστηκε ωστόσο νωρίτερα από την Εύα Καϊλή επίσης με βραχιολάκι το οποίο και αυτός πρόσφατα αποφασίστηκε να βγάλει.

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και με βραχιόλι διαμαντένιο .......

      Διαγραφή
    2. Δικαιοσυνη παντου εφοσον εισαι του συστηματος και VIP...Βρε αει στα κομματια...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ