Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια: Εκλογική αντιπρόσωπος προσπάθησε να επηρεάσει την ψήφο 60χρονου!

Στο 3ο δημοτικό σχολείο
Σε καταγγελία σε βάρος 49χρονης εκλογικής αντιπροσώπου, προχώρησε ένας 60χρονος στην Βέροια, κατηγορώντας την ότι προσπάθησε να τον επηρεάσει σχετικά με την ψήφο του.

Συγκεκριμένα, ο καταγγέλλων υποστήριξε πως όταν έφτασε στις 17.20 στο 118 εκλογικό κέντρο Βέροιας, που στεγάζεται στο 3ο δημοτικό σχολείο της πόλης, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, η 49χρονη εκλογική αντιπρόσωπος, που συνέδραμε οικειοθελώς το έργο 43χρονης δικαστικού αντιπροσώπου, λόγω απουσίας μελών της εφορευτικής επιτροπής, προσπάθησε να τον επηρεάσει υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου ενός εκ των κομμάτων που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Την καταγγελία χειρίστηκαν αστυνομικοί του τμήματος Βέροιας, οι οποίοι ενημέρωσαν την εισαγγελία, δίχως να προβεί σε άλλες ενέργειες.


5 σχόλια:

  1. γιατι οι υποψηφιοι βουλετες εξω απ τα σχολεια τι θελουν να κάνουν;;; διαλειμμα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άνθρωπος της εφορευτικής έδωσε μόνο 4 ψηφοδέλτια σε κοπέλα 18 ετών που ψήφισε πρώτη φορά.
    άνθρωπος άλλης εφορευτικής δεν έδινε καθόλου ψηφοδέλτια σε ψηφοφόρους, λέγοντάς τους να πάρουν μόνοι τους αυτό που ήθελαν να ψηφίσουν.
    και πολλά άλλα,,, σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δικαστικός αντιπρόσωπος θέλει κρέμασμα όταν δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα της εκτός και αν της ταξανε λαγούς με πετραχήλια οπότε είναι καλυμμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστείτε τί παιχνίδια παίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.Πληρωνονται αδρά για να κάνουν τις εκλογές και προφανώς γλυκαινονται από συγκεκριμένους υποψηφίους για να αυξήσουν τους σταυρούς τους Ωρε Ματσούκα που θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ακυρωθούν όλοι οι σταυροί του υποψ Βουλευτή αυτό πρέπει να γίνει και μεγάλη τιμωρία στη δικαστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ