Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα κέφια της η «Ψαροπούλα» τη Σαρακοστή


Κοντά μας καθημερινά μεσημέρι - βράδυ!
Η νηστεία του Πάσχα συνεχίζεται και τα καλούδια της θάλασσας έχουν την τιμητική τους. Το ίδιο και η «Ψαροπούλα» που είναι ειδική στον τομέα ψάρι και θαλασσινά και πλέον επέστρεψε στους κανονικούς της ρυθμούς, καθημερινά κοντά μας, μεσημέρι και βράδυ, για να απολαύσουμε όλη την Σαρακοστή με γεύση από θάλασσα!

Ολόφρεσκα ψάρια, μεγάλα και μικρά, χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες, σουπιές, μύδια και πολλά άλλα, έχουν γεμίσει την ψαριέρα της και περιμένουν τους λάτρεις του ψαριού και των θαλασσινών να τα γευτούν.

Τα ψαροπιάτα της δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν και η κουζίνα της μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Και αυτούς που θέλουν ένα ουζάκι με θαλασσινά αλλά και αυτούς που θέλουν να απολαύσουν κάτι πιο ιδιαίτερο, ένα μεγάλο και πιο σπάνιο ψάρι. Όλοι όμως θα γευθούν ποιότητα, σωστό μαγείρεμα και σερβίρισμα και κυρίως σωστές τιμές!

Πιάστε ένα τραπεζάκι στο νησιώτικο περιβάλλον της...

Λ. Στρατού 23, Βέροια
τηλ. 2331060199













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ