Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετράει επιστροφές ο Μπαξεβάνος

Ανακούφιση για τον Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος αρχίζει σιγά σιγά να μετράει επιστροφές. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έχουν ενταχθεί, και πάλι, οι Μιχάλης Μπουκουβάλας και Πέτρος Ορφανίδης.

Μικροτραυματισμός αποδείχθηκε τελικά αυτός του Μιχάλη Μπουκουβάλα στον αγώνα με τον Διαγόρα. Ο αρχηγός της “Βασίλισσας” αποχώρησε στο 75ο λεπτό του παιχνιδιού, δημιουργώντας ανησυχίες, οι οποίες ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν. Η διάγνωση έδειξε διάστρεμμα στην ποδοκνημική, απουσιάζοντας στο ελάχιστο δυνατό.

Ο Πέτρος Ορφανίδης, από την άλλη, αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 5 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Μακεδονικό. Η διακοπή ευνόησε κι έτσι ο 26χρονος απουσίασε μόλις σε τέσσερα παιχνίδι.

Πλέον, οι δυο τους είναι στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου, ενώ σημαντική είναι και η αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον προπονητή της Βέροιας να διαχειριστεί καλύτερα την επανένταξή τους.

Στις επιστροφές λογίζεται και ο Άρης Κολλαράς, ο οποίος έχει εκτίσει τις δύο αγωνιστικές για την κόκκινη που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στο απουσιολόγιο παραμένουν τα ονόματα των Δεμηρτζόγλου, Φασίδη, Μασούρα και Ισαακίδη. Το ενδιαφέρον στρέφεται, πλέον, στη ματς της επόμενης αγωνιστικής με Νίκη Βόλου και η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει.

10 σχόλια:

  1. Ελλπιζω τωρα που εφυγε ο Τσαλουχιδης να επιστρεψει ως βασικος ο Ελευθεριαδης. Εκτος αν τον τιμωρουμε που σκοραρε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο Μασουρας ποσο καιρο ειναι τραυματιας? Μας δοευλευει μου φαινεται. Ας του τραβηξει καποιος το αυτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περα απο καποιες εξαιρεσεις η ομαδα εχει ποδοσφαιριστες χωρις προσωπικοτητα φετος. Ο Μπαξεβανος εχει καλο ονομα στην πιατσα για να μπορεσει να δουλεψει χρειαζεται υποστηριξη απο τη διοικηση πρωτον και δευτερον αυτια και ματια ανοιχτα ετοιμα να ακουσουν και να παλεψουν. Και φυσικα τσαμπουκα για να κοψει τον αερα σε ορισμενα παιδαρελια. ας μην κρινω βιατσικα αλλα το δικο μου ματι δεν το πολυγεμιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα ας αφήσουν τον προπονητή να κάνει την δουλειά του χωρίς ζαλάδες με τίς τόσες παραμέτρους που (μάλλον) του έβαζαν και αυτός ξέρει καλά τη πρέπει να κάνει για να σώσει την ομάδα. Το χέρι στην τσέπη, χαμηλά την μύτη και οι ποδοσφαιριστές να κάνουν το καθήκον τους. Επαγγελματίες είναι ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο προπονητης ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει πιστευω η συνεχεια θα ειναι καλη. Εαν φερνανε εναν προπονητη χωρις διπλωμα θα λεγαμε ολοι γιατι δεν εχει διπλωμα, φερανε αυτον που εχει λεμε ο Βελιτζελος γιατι εφυγε. Ας τον αφησουμε να δουλεψει δεν κερδιζουμε κατι πολεμόντας τον. Ας κοιταξει να ξεχωρισει αυτους που θελουν να παλεψουν για τη φανελα αυτην απο τους τουριστες και παμε να σωσουμε οτι σωζεται. Ακουστηκε οτι ερχονται λεφτα στα ταμεια των ομαδων. Μετα τελος οι δικαιολογιες των ποδοσφαιριστων. Σε αλλες ομαδες εχουν αν δουν το χρωμα τπυ χρηματος απο το φθινοπωρο. Καλοεμαθαν οι δικοι μας μαλλον. Το κεφαλι χαμηλα οπως ειπωθηκε και παραπανω. Οσοι δεν καταλαβαν ποιο κατωφλι περασαν να κοιταξουν να το καταλαβουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Στηριξτε την ομαδα Βεριωτες φτανει ο αλληλοσπαραγμος. Κι ας κοιταξουν εκει στη διοικηση τα τρια ατομα να τα βρουν για το καλο της ομαδας μην παει αδικα ο κοπος τους. Και στο γηπεδο να καθονται μαζι μια γροθια οχι ο ενας στη Δυση και οι αλλοι στην Ανατολη. Ειναι κακη εικονα αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. βρες αλλη ατακα. Βαρεθηκαμε.

      Διαγραφή
    2. 23 Μαρτίου 2023 στις 4:24 μ.μ. τι έγινε; Νευράκια;

      Διαγραφή
  7. ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΝΟΜΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ. ΕΧΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΗΜΗ ΤΙΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καντε κατι επιτελους με τους τερματοφυλακες. Κλεινουμε τα ματια οποτε μπαινει ο αντιπαλος στην περιοχη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ