Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάστορες και τεχνίτες για κάθε ανάγκη


Κάθε νοικοκυριό οφείλει να έχει συγκεντρωμένα τα στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών τεχνιτών, για πολύ βασικά λειτουργικά συστήματα του σπιτιού και άλλες επισκευές. Για τους πιο αναγκαίους από αυτούς ίσως να βρίσκεται ήδη ένα μαγνητάκι κολλημένο στο πλάι του ψυγείου, αλλά σε ένα συρτάρι της κουζίνας πιθανότατα να υπάρχει ένα κουτί με μια πληθώρα συσσωρευμένων επαγγελματικών καρτών, ακόμα και για ειδικότητες που δεν εξυπηρετούν άμεσα κάποια ανάγκη σας. Άλλωστε δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά και για το ενδεχόμενο που θέλουμε να ζητήσουμε κάποια συμβουλή ή κάποια κοστολόγηση.

Αν αναρωτιέστε τι περιλαμβάνει η λίστα και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραλείψει τίποτα, συνεχίστε να διαβάζετε veriotis.gr .

Υδραυλικός

Αναμφισβήτητα ο ένας από τους 2 τεχνίτες στην κορυφή της πυραμίδας των επαγγελματιών που δεν πρέπει να λείπει με τίποτα. Σπασμένος σωλήνας, διαρροές, αλλαγή μπαταρίας, βλάβη πλυντηρίου, βλάβη ή αλλαγή θερμοσίφωνα, είναι μερικές από τις εργασίες για τις οποίες θα χρειαστεί να έρθετε άμεσα σε επικοινωνία με έναν υδραυλικό για να τις διεκπεραιώσετε.

2. Ηλεκτρολόγος

Αποτελεί το υπόλοιπο 50% της κορυφής της προαναφερθείσας πυραμίδας. Αν έχει τύχει να μείνετε σε ένα σπίτι προτού ολοκληρωθεί η σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, καταλαβαίνετε αμέσως την αναγκαιότητα πρόσβασης σε έναν ηλεκτρολόγο, για την επιδιόρθωση κάθε σχετικής βλάβης. Για ζητήματα όπως χαλασμένες πρίζες και διακόπτες, βλάβη και δυσοσμία στον ηλεκτρολογικό πίνακα, φθαρμένες καλωδιώσεις, εγκατάσταση φωτιστικού ή κεραίας, τη λύση θα προσφέρει ένας ηλεκτρολόγος στην Αθήνα από το episkeuazo.gr .

3. Οικοδόμος

Ο οικοδόμος είναι ο τεχνίτης πασπαρτού, αυτό που ονομάζουμε το παιδί για όλες τις δουλειές. Επισκευές και μερεμέτια που αφορούν την τοιχοποιία Επίσης εφόσον δουλεύει συνήθως με το δικό του συνεργείο, μπορεί να σας φέρει σε επαφή με πιο εξειδικευμένους τεχνίτες όπως έναν μπογιατζή ή έναν αλουμινά, σε περίπτωση που απαιτείται.

4. Ξυλουργός

Αναγκαίος για οτιδήποτε εμπεριέχει ξυλουργική εργασία. Μπορεί τα ξύλινα παράθυρα και παντζούρια να έχουν δώσει ως επί το πλείστον τη θέση τους σε αλουμινένια, παραμένουν όμως οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες, τα διάφορα ντουλάπια και ερμάρια, και μια πληθώρα επίπλων. Σίγουρα θα τον χρειαστείτε επίσης εάν το οίκημα διαθέτει ξύλινη οροφή ή σοφίτα, ενώ μπορείτε να τον συμβουλευτείτε και για συστήματα σκίασης ή διαχωρισμού όπως οι πέργκολες, για να μάθετε τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κατασκευής και να επιλέξετε το καταλληλότερο σχέδιο.

5. Κηπουρός

Ειδικά εάν διαθέτετε κήπο, δε χωράει αμφιβολία ότι πρέπει να επικοινωνείτε ανά στιγμές με έναν κηπουρό. Ίσως, να έχετε αποφασίσει να ολοκληρώνετε μόνοι σας τις απλές εβδομαδιαίες/μηνιαίες κηπουρικές εργασίες, εάν όμως περνούν από το μυαλό σας διάφορες ιδέες προς υλοποίηση θα χρειαστείτε τις συμβουλές και τη βοήθεια κάποιου πιο έμπειρου. Αλλά και για διαφόρων ειδών ερασιτεχνίες που θέλετε να φιλοξενήσετε στη βεράντα σας εάν δεν υπάρχει εναλλακτική, σίγουρα ένας κηπουρός θα σας φανεί χρήσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ