Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στην Ημαθία: 13χρονος βίαζε 12χρονο επί 8 μήνες - Τον χτυπούσε και τον απειλούσε

«Σοκ» προκαλεί η υπόθεση των αλλεπάλληλων βιασμών που φέρεται ότι υπέστη ένα 12χρονο αγόρι, από έναν 13χρονο, στην Ημαθία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έπεφτε θύμα βιασμού από τον σχεδόν συνομήλικό του επί 8 ολόκληρους μήνες. Ο 12χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποκάλυψε στην 33χρονη μητέρα του τον κατ εξακολούθηση βιασμό του και μαζί, προχώρησαν στην καταγγελία.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το παιδί, ο 13χρονος φερόμενος δράστης, τον οδηγούσε σε διάφορα σημεία και τον βίαζε αφού πρώτα τον χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές ενώ παράλληλα τον απειλούσε.

Ιατροδικαστής εντόπισε ίχνη του βιασμού

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, αυτό φέρεται να συνέβαινε από την 1 Αυγούστου έως και την περασμένη εβδομάδα, 8 Μαρτίου. Ο 12χρονος, υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση χθες Κυριακή 12/3/2023, όπου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εντοπίστηκαν ανάλογα ίχνη. Σε βάρος του 13χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας Αλεξανδρείας, για βιασμό κατ' εξακολούθηση.

6 σχόλια:

  1. Σ' αυτές τις υποθέσεις μόνο ο άγραφος νόμος δίνει λύσεις. Θα μπλέξουν στον λαβύρινθο και στα παραθυράκια των νόμων και το 12χρονο θα έχει ανεξίτηλα χαραγμένα τα ψυχικά τραύματα και θα του μείνει το στίγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δεν τον σαπισαν στο ξυλο ????? Μεγα λαθος..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γυφτοι γυφτοι γυφτοι. Βαρεθήκαμε με όλους αυτούς. Για όλα φταίει το κράτος..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ που γράφεις γύφτοι γύφτοι γύφτοι τους ξέρεις προσωπικά. Ευκαιρία ψάχνεται να βγάλετε τον ρατσισμό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μείνε στην υπόθεση δες τη έχει γίνει. Η τηλεόραση έχει γεμίσει από παιδεραστές κ δεν είναι γύφτοι. Κ γω βαρεθηκσ κάθε φορά που διαβάζω κάτι να βλέπω από κάτω ρατσιστικά σχόλια. Ευκαιρία ψάχνετε συνέχεια να βρίζετε ότι ανωμαλία η κλοπή γίνετε οι γύφτοι φταίνε. Εγώ ανοίγω τηλεόραση κ βλέπω ανθρώπους της διπλανής πόρτας να βιάζουν να κλέβουν γι αυτούς θα πούμε ποτέ τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ