Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμμορία που ξάφριζε για 2 μήνες την Ημαθία εξάρθρωσε η Ασφάλεια Βέροιας


Έκλεψαν 10 ΙΧ, έκαψαν ένα στο Ταγαροχώρι - Σπίτια και επιχειρήσεις στο στόχαστρο - Και ανήλικος στο κόλπο

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση συνολικά 14 περιπτώσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής, που έγιναν το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2023 σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 43 ετών και ενός ανήλικου ημεδαπού ηλικίας 17 ετών, για τα αδικήματα της συμμορίας και διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από τον Ιανουάτιο έως τον Φεβρουάριο του 2023, διέπραξαν συνολικά:

• 10 κλοπές οχημάτων, από Βέροια, Αλεξάνδρεια, Μακροχώρι και Αραχο
• 3 κλοπές, σε καφέ - ουζερί, σπίτι και αγρόκτημα, καθώς και
• 1 απόπειρα κλοπής οχήματος από το Μακροχώρι

Τα 5 από τα παραπάνω κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν σε περιοχή της Χαλκηδόνας, ενώ το 1 βρέθηκε ολοσχερώς καμένο στο Ταγαροχώρι.

Η συνολική τους λεία, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων, υπολογίζεται περίπου στις 60.000 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

6 σχόλια:

  1. Πάλι τα ίδια άτομα... Ρομά ( γύφτοι). Ας με πούνε και ρατσιστή. Όποιος μπαίνει σε αυτό τον κυκεώνα, αυτός μπορεί να καταλάβει. Από το 2020 τρέχουμε στα δικαστήρια. Αφού έσπασαν την κεντρική πόρτα του σπιτιού μας, εισέβαλαν 4 άτομα, με σκοπό να μας σπάσουν στο ξύλο και να μας ληστέψουν. Η ψυχραιμία ήταν αυτή, ώστε γλυτώσαμε τα χειρότερα. Τους συνέλαβαν, σε ελάχιστο χρόνο. Από το διάστημα εκείνο, πηγαίνουμε, συνεχώς στα δικαστήρια. Αναβολές..... αναβολές. Ο καθένας τους, έχει καμιά δεκαριά δικηγόρους. Που είναι οι νόμοι, που είναι το κράτος, που είναι η δικαιοσύνη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΟΝΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ Ή ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΕΝΣΗΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία πιάνει τους κλέφτες ,την επόμενη μερα είναι ελεύθεροι στην κοινωνια να συνεχισουν αυτο που δεν τους απετρεψε το κρατος να κανουν.

    Οι δικαστές συνεχίζουν να παίρνουνε το μηνιάτικο τους,οι αστυνομικοί το ιδιο, οι κλέφτες το ιδιο(συνεχίζουν να κλέβουν)και πληρώνουν την νύφη οι άτυχοι που έχουν τις επιχειρήσεις - περιουσιες σε βιοτεχνικούς, βιομηχανικούς χώρους, εμπορικές αποθήκες, αγροτικές εγκαταστάσεις.

    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καλο ειναι πως τους πληρωνουμε και επιδοματα για να μας κλεβουν!!Αυτη ειναι η καταντια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να βάλει ο Τσυριζα το δικηγόρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να μαθετε να ψηφιζετε.
    καλα σας κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ