Quantcast

http://picasion.com/

Για αυτόν τον λόγο έφυγε ο Τσαλουχίδης από τη Βέροια

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη Βέροια, το νέο του επαγγελματικό βήμα στον Καναδά, τα ταλέντα στην Ελλάδα και την «μάχη» των πλέι οφ.

«Ηταν άδικο αυτό που συνέβη, δεν άξιζε η Βέροια πέρσι τέτοια μεταχείριση. Γίνεται κάποια προσπάθεια από νέους ανθρώπους, δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά εύχομαι να πετύχει γιατί εδώ ανδρώθηκα» είπε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα:

«Είχα ζήσει 2,5 χρόνια στον Καναδά, γνωρίζω κάποιους επιχειρηματίες και είχα μία σοβαρή πρόταση για τεχνικός διευθυντής και προπονητής. Είναι ένα κλαμπ πολύ δυνατό και πιστεύω να πάω καλά. Βέβαια, τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλοι δοκιμαζόμαστε. Εχει και Έλληνες παίκτες, είναι μία χώρα με 176 εθνικότητες.

Μην ξεχνάμε ότι και στην Ελλάδα βγαίνουν ταλέντα. Ο ΠΑΟΚ βγάζει συνέχεια, από τη εποχή του Γιαννούλη. Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα με τα ταλέντα, έχει πρόβλημα με την οργάνωση.»

Για την «μάχη» των πλέι οφ υπογράμμισε: «Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό γιατί οι ομάδες είναι κοντά και έχουν τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι η πιο αθλητική ομάδα απ' όλες και κυνηγάει το ματς μέχρι το 90'. Ο Ολυμπιακός, αν δεν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο θα είναι από την άμυνά του, ενώ ο Παναθηναϊκός προχωράει αθόρυβα χωρίς να τον υπολογίζουν. Η ΑΕΚ ήρθε με φόρα, αλλά στα τελευταία ματς επανήλθε στα πραγματικότητα».

26 σχόλια:

  1. Σας το λέει και ο Γιώτης "Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα με τα ταλέντα, έχει πρόβλημα με την οργάνωση."
    Άρα οι διοικούντες χρειάζονται κάποιον ειδικό επαγγελματία να τους οργανώσει διοικητικά .....
    Γκέγκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ενδιαφερουν κανεναν αυτα που λεει ο Τσαλουχιδης. Αυτο που μας ενδιαφερει να μαθουμε ειναι γιατι εφυγε χωρις να λογοδοτησει σε κανενναν οπως οφειλε για την καταντια της ομαδας και γιατι δε βγηκε να μας πει πως εφερε αυτους τους παιχτες στη Βεροια. Ολα τα αλλα δε μας απασχολουν. Δεν περιμεναμε και τιποτα καλυτερο . Μας εχει συνηθισει σε τετοιες συμπεριφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιόν να λογοδοτήσει ;
      Βλέπεις εσύ κανένα στην ομάδα ;
      Βλέπεις εσύ διοίκηση ;
      Βλέπεις εσύ ομάδα ;

      Διαγραφή
    2. Se pion na logodotisi re pedia.? Se aftus pu kanana ths metagrafes? O tsaluxas efere ke sponsora sthn omada me ena poso. Edose to diploma tu pros ekmetaleusi k efige xoris na pari ta deduleumena tu. Malon h paraplriroforisi pai sinefo. To thema ine na sothi h omada k ola ta ala den exun simasia.

      Διαγραφή
    3. ο μπικας πρεπει να λογοδοτησει που αφησε την ομαδα στο ελεος

      Διαγραφή
    4. Σιγα μην αφηνε ο Τσαλουχιδης τα δεδουλευμενα του χαχαχαχα. Κοιτα μην ηταν ξοφλημενος απο την αρχη. Αυτός ηταν ο υπευθυνος μεταγραφων και το γνωριζουν απαντες.

      Διαγραφή
  3. Φίλε κ συμμαθητή, τώρα πάνε στο Montreal , εκεί έχει βγεί το logo
    " Thanks God Is Friday", ότι πρέπει για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θα πει σε ποιον να λογοδοτησει? Στον κοσμο που φετος στηριξε την υπαρξη της ομαδας. ΟΙ πολιτες εχουν δικαιωμα να μαθουν που κατεληξε το υστερημα που προσεφεραν στην ομαδα και ποιος αποφασιζε για τις κινησεις τις μςεταγραφικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριοι Διαμαντη Αποστολιδη και Νουλα τι δουλεια ειχε ενας επαγγελματιας μανατζερ στη θεση του τχνικου διευθυντη/? Αντε ο Μπικας δεν ηξερε δε ρωταγε εσεις σε ποια πολη ζειτε? Δε γνωριζατε τι εστι Τσαλουχιδης? η ευθυνη εσας βαραινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O kirios anifamtakis giati efige? Anarotithike kanis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Ανυφαντακης με το που ηρθε εφαγε πολεμο απο μεριδα τυπου κι απο μελη της διοικησης.

      Διαγραφή
  7. Σας σιχαθηκα γιναται όλοι ειδήμονες τού ποδοσφαίρου γράφεται μαλακίες μαλακες αν δεν γνωρίζετε τά πραγματικά γεγονότα κάντε μόκο ανώνυμοι της κακιάς ώρας ουστ κοπρόσκυλα κοιτάξτε τον εαυτό σας και μετά να κρίνεται τούς άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ας πάρει και τα παιδάκια που έφερε, μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kato ta xeria apo to gioti. Mi iste xaristoi. Tsaba ekane ton mlk. An de sas areze na ton dioxnate. O anifantakis giati efuge? Apla anarotieme. Krima omos sthn omada giati afto ine pu st telos thn plironi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 176 εθνικοτητες λες οτι εχει ο καναδας παρε και τους αλβανους και τους μαυρους που μας φορτωσες κι αντε στο καλο. Αλλα ξεχασα εκει πεφτει ξυλο δεν τολμας να κανεις τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. No money no honey απλά τα πράγματα και τα χειρότερα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο εύκολα κρίνουμε!!! Ας κοιτάξουμε πρώτα τά του οίκου μας και μετά να κρίνουμε. Πάει χάλασε από ανθρώπους αυτή η χώρα. Αηδία αυτά που γράφουν μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εντολες πρωην προεδρου εκτελουσε… και τωρα που δεν θα ξαναμπει ο πρωην στην ομαδα…(οπως διατυμπανιζαν τα παπαγαλακια πως αφησε την ομαδα ενα χρονο και θα ξανασχοληθει)πηρε τα μπογαλακια του κ φευγει. απλα τα πραγματα. τι μαλωνετε; αλλου ζητηστε ευθυνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεταξαν κι αυτα τα παπαγαλακια προς Σουρδα μερια.

      Διαγραφή
  14. Δυστυχώς χάθηκε η μπέσα από τους Έλληνες.αν έχουν Κοτσια ας βγουν να πουν με ονόματα γιαυτους που ζητάνε λεφτά από τους παίχτες για να τους πάρουν στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ /ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΡΓΑ ΑΛΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΛΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάλι μου στεναχωράτε τον Ζαφείρ και τσατίζουμαι. Δεν είπαμε δεν θα λέτε τίποτες αν δεν πλυθείτε με οξυζενέ; Μην το ξαναπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχω την υποψία ότι ο Μπικας ετοιμάζει αυτούς που του διέλυσαν την ομάδα σαν συνεχιστές του και στο Επιμελητήριο Ημαθίας.. Επιμελητήριο Γ εθνικής θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ