Quantcast

http://picasion.com/

Μας λείπεις ρε Λάμπρο!

Ο αστυνομικός που αγάπησε η Βέροια για την χρυσή καρδιά του

Ήταν 25 Μαρτίου του 2020, όταν μια ξαφνική είδηση βύθισε στο πένθος, όχι μόνο την Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας, αλλά και την τοπική κοινωνία της Βέροιας. 

Ο Αρχιφύλακας Λάμπρος Δημητρουλάκος ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 48 χρονών. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε στο Τμήμα Τροχαίας ως «Ζητάς». Ένας έντιμος αστυνομικός που υπηρέτησε το σώμα με αυταπάρνηση και κατάφερε να γίνει αγαπητός για τον ευγενικό του χαρακτήρα.


Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στη Βέροια, με τις πολιτικές και πολιτειακές αρχές του τόπου να βγάζουν ανακοινώσεις για τον αδόκητο χαμό του. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λάμπρος Δημητρουλάκος είχε βραβευτεί από τον Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην πόλη.


Δυστυχώς, τρία χρόνια μετά, η απουσία του είναι μεγάλη! Σε όλους λείπει εκείνος ο δίμετρος γίγαντας που καβαλούσε την υπηρεσιακή μηχανή του και διευκόλυνε την κυκλοφορία στην Μητροπόλεως και στη Βενιζέλου. Μα πάνω απ' όλα, λείπει ο γλυκός άνθρωπος που άφησε το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην Ελληνική Αστυνομία.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ