Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων την 25η Μαρτίου στην πλατεία Ωρολογίου


Με την δέουσα λαμπρότητα και με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, τιμήθηκε στη Βέροια η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου. Το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου. Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στην Πλατεία Ωρολογίου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, παρουσία των θρησκευτικών, πολιτειακών, στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών του τόπου.


Στεφάνι κατέθεσαν, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο Υποδιοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Αλέξανδρος Κουβακάς, η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Σοφία Γαϊτανίδου, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμία Γώτη, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Θανάσης Αλατζόγλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούτρης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ημαθίας, οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Γιανναβαρτζής και Σάββας Τσιχλακίδης αντίστοιχα, ο εκπρόσωπος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Βέροιας, εκπρόσωπος του κόμματος «Ελληνική Λύση», ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Παράρτημα Ημαθίας, εκπρόσωπος της Ένωσης Πολιτών Ημαθίας, και οι εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων καράτε.

Ακολούθησε τήρηση ενός λεπτού σιγής, η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Δείτε φωτογραφίες:


























































































5 σχόλια:

  1. Το παράστημα του Υπουργού μας αντάξιο της σημερινής εορτής...εύγε Αποστολε Βεσυροπουλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το μπάχαλο στην εξέδρα των επισήμων πότε επιτέλους θα σταματήσει.Αυτοι που έχουν την οργάνωση της παρέλασης ξέρουν από πρωτόκολλο ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι καρατέκα....γιατί καταθέτουν στεφάνια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είναι αυτό το ψώνιο η Καρατζουλα και είναι στην εξέδρα δίπλα στον υπουργό λίγο σεβασμός στεφάνι την έδωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ