Quantcast

http://picasion.com/

Κρασί και οινοτουρισμός οδηγός ανάπτυξης για τον δήμο Νάουσας

Με συντονισμένες προσπάθειες εκπαίδευσης των επαγγελματιών και διαφήμισης της οινοπαραγωγικής περιοχής Νάουσας προσπαθούν συνεταιρισμοί οινοπαραγωγών και ο δήμος να βελτιώσουν την εικόνα της περιοχής.

Στόχος τα φημισμένα κρασιά της περιοχής να γίνουν η αφορμή ώστε ο κύκλος του κρασιού να δελεάσει τους οινόφιλους για να επισκέπτονται αμπελώνες, οινοποιεία και τα αξιοθέατα της περιοχής όλους τους μήνες του χρόνου.

Οινοποιοί της Νάουσας σε συνεργασία με το δήμο της ηρωικής πόλης μέσα από προγράμματα και συμπράξεις με εγχώριους και ξένους φορείς επενδύουν στην ανάπτυξη του οινοτουρισμού.

Ο Γιάννης Μπουτάρης ήταν από τους θεμελιωτές του οινοτουρισμού στη χώρα μας ξεκινώντας πριν δεκαετίες τους δρόμους του κρασιού.

Στόχος να γίνει η κατεξοχήν οινοπαραγωγός περιοχή της Νάουσας μια ολιστική οινοφιλική εμπερία για κάθε λάτρη του κρασιού απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Δείτε το video της ΕΡΤ3:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ