Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άγιο είχε 35χρονη στη Νάουσα - Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και παραλίγο να τούμπαρει

Αγιο είχε 35χρονη από τη Θεσ/νίκη που ερχόταν πριν από λίγο στη Νάουσα. Το Ι.Χ της, ξέφυγε της πορείας του στο ύψος του ΚΤΕΟ Νάουσας μετά τη διασταύρωση, πέρασε το αντίθετο ρεύμα και παραλίγο να τουμπάρει. Ευτυχώς η οδηγός δεν τραυματίστηκε. Εκεί κατέφθασαν άντρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο.











1 σχόλιο:

  1. Δυο λογοι. Για ποιο λογο το αμαξι παρεκλινει απο την πορεια του; Μεγαλη διαφορα πιεσιεως των εμπροστιων ελαστικων, κακη ζυγοσταθμηση εμπροστιων ελαστικων, η υπηρχε εντονο ρευμα αερα απο την μια μερια του αυτοκινητου και ξεφυγε απο την πορεια. θελω ολοι οι οδηγοι ανδρες και γυναικες οταν σας τηλεφωνει καποιος ενω οδηγειτε πχ ο αγαπημενος σας η σας στελνουν μυνημα ενω εχετε ενεργα τα δεδομενα του κινητου σας να παρεμμελειτε τον κινητο και να εχετε το νου σας και τα ματια σας στον δρομο. εχουν φυγει απο την ζωη πολλοι νεοι ανθρωποι. θα φτασουμε στο σημειο να ζητησουμε να τοποθετηθουν συστηματα. οπως με χρηση κινητου τηλεφωνου να μην υπαρχει σημα η να σβηνει ο κινητηρας. και με την επηρεια αλκοολ οταν μπαινει ο οδηγος ενω ειναι πιωμενος να μην παιρνει μπροστα ο κινητηρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ