Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χατζάρας: «Υπάρχει μία... μούχλα στα αποδυτήρια του Άρη - Είναι άρρωστος από μέσα»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας, ο οποίος μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση που επικρατεί στον Άρη μετά την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου από την άκρη του πάγκου, σημειώνοντας πως η ομάδα είναι άρρωστη από μέσα, ενώ έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Άκη Μάντζιου που μακροημέρευση στον Άρη.

Αρχικά για τον ίδιο ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο μπορεί να σε ξεφτιλίσει, πρέπει να ξέρεις πότε να ξεκινάς και πότε να σταματάς, εμένα πλέον δεν με τραβούσε μετά από 36 χρόνια προπονητικής καριέρας, αν δεν γουστάρεις τι να κάνεις; Στο ποδόσφαιρο γενικά έχουν μπει παράγοντες, στοιχηματισμός, νύχτα, δεν είναι όπως όταν ήμουν εγώ. Παλιά υπήρχε μια μπέσα. Τότε ήταν ο Θωμάς ο Μητρόπουλος ήταν ένας εξαιρετικός παράγοντας, παρασκήνιο έχουν όλοι, μπορει να ήλεγχε το ποδόσφαιρο αλλά δεν ήταν γκάνγκστερ, είχε τακτ και αδικούσε τον εαυτό του που ήταν στο παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο».

Για τον Άρη υπογράμμισε: «Εγώ έχω μάθει να λέω την αλήθεια, ο Άρης είναι άρρωστος από μέσα, δεν γίνεται να φεύγουν προπονητές και να έρχεται ο Τόλης, ο μόνος που μακροημέρευσε ήταν ο Άκη Μάντζιος ο οποίος ήθελε να έχει το τιμ του και κανέναν άλλον. Δεν φταίει ο Τερζής, αν θέλει να γίνει προπονητής θα πρέπει να φύγει από τον Άρη γιατί εκεί τον χρησιμοποιούν, δύο μήνες να είμαι προπονητής στην Α΄ομάδα και μετά να πηγαίνω στην Κ19. Πάρε αν θες την ομάδα και να είσαι υπεύθυνος για αυτή, πες τον Καρυπίδη ''δώσε μου την ομάδα'' και θα είσαι εσύ υπεύθυνος για ότι δείξεις στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Καρυπίδη και τον Άρη πρόσθεσε: «Γνωριζόμαστε καλά, του έχω κάνει σκληρή κρητική όταν ήμασταν στη Βέροια, όλοι όσοι κάνουμε λάθη δεχόμαστε και μία καλόπιστη κριτική. Υπάρχει μία... μούχλα στα αποδυτήρια του Άρη, αυτό βλέπω. Δείτε τα προβλήματα και αντιμετωπίστε τα».

Ενώ για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ανέφερε: «Αν τον έπαιρνε σε νεότερη ηλικία θα ήταν καλύτερα, τώρα είναι μία προσωρινή λύση για έξι μήνες, μελλοντικά όμως δεν μπορείς να πεις έχω τον Λάζαρο, αλλά για μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι καλός».

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα αζήτητα εδώ και χρόνια.....κάτι λέει αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τερζης την εκανε την καριερα του μη στεναχωριεστε.
    Βεροια- Αρης 0-1.
    Δεν ξεχναμε ουτε αυτον ουτε τον βοηθο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω που τα λέμε ζέχνει, λίγο η ποδαρίλα λίγο η ιδρωτίλα.
    Αλλά αυτό είναι γεγονός σε κάθε αθλητική εγκατάσταση.
    Τώρα αν υπάρχει κάποια μούχλα από μύκητα η υγρασία ας το δει κάποιος υδραυλικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ