Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (6/2 - 12/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα προσφέρει απλόχερα, ξαφνικές, θετικές αλλαγές και όμορφες εκπλήξεις σε αισθηματικά και οικονομικά…

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (15π μοίρα), προσφέροντας μεγάλη εύνοια για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα.
Τι να περιμένεις με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού;
  • Όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά και στα οικονομικά, που θα σε τονώσουν , θα σε χαλαρώσουν θα σε ανανεώσουν!
  • Ένα ευχάριστο γεγονός μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον θα σε ενεργοποιήσει ευχάριστα (πχ μία πρόσκληση, μία πρόταση)!
  • Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία όμορφη αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου!
  • Μπορεί να βρεις έναν νέο τρόπο χαράς, απόλαυσης, διασκέδασης (πχ ένα νέο εστιατόριο, μία νέα ταινία κλπ)
  • Είναι πολύ πιθανό να έχεις μία ξαφνική γνωριμία με ένα νέο ιδιαίτερο πρόσωπο!
  • Ξαφνικό ερωτικό ραντεβού θα σε συναρπάσει!
  • Μία νέα αγορά θα σου δώσει χαρά!
  • Ένα κέρδος στα οικονομικά

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα είσαι πιο δοσμένος και ευαισθητοποιημένος για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, απαραίτητο από πλευράς σου είναι να δείξεις πνεύμα συνέπειας και σταθερότητας. Τώρα θα έχεις ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία ή ακολουθώντας την τόλμη σου θα ορίσεις και ένα νέο κοινωνικό ή επαγγελματικό στόχο. Ερωτικά υπάρχει ένταση η οποία θα καθορίσει και την ανταπόκριση. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τον δικό σου χειρισμό. Σκέψου τις συνέπειες και πράξε ανάλογα. Οικονομικά φρόντισε να αποφύγεις τις παγίδες καθώς και τις τις αμφίβολες τοποθετήσεις χρημάτων

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορούν να εξελιχθούν περίφημα, αρκεί να θέλεις να ασχοληθείς και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό το τομέα της ζωής σου! Το ενδιαφέρον σου είναι περισσότερο δοσμένο σε εργασία και οικονομικά, όμως ακόμα και στον ερωτικό τομέα, ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου, αρκεί να κουνήσεις λίγο παραπάνω το χεράκι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας λαμβάνεις μία επαγγελματική είδηση που σε ανακουφίζει και σε βοηθά να λύσεις πολλά πράγματα που σε ταλάνιζαν. Μέχρι την Τετάρτη, παίρνεις και μία οικονομική ανάσα, ένα οικονομικό βοήθημα που σε βοηθά να ελιχθείς. Στα επαγγελματικά μείνε απών από κουτσομπολιά και παρασκήνια!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, οι μέρες που ακολουθούν τονίζουν ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις που σημειώνονται τώρα στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής. Επιμελήσου τη φήμη ή τη δημόσια εικόνα σου και ταυτόχρονα υπερασπίσου μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση που σε αφορά να υπάρχει. Οι μέρες αυτές απαιτούν προνοητικότητα, ψυχραιμία και ελιγμό. Μείνε μακριά από αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες και κάνε καλύτερους λογαριασμούς με εκείνους στους οποίους οφείλεις χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, γλυκαίνει την καθημερινότητά σου και την αισθηματική σου ζωή! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, φέρνει όμορφες ανανεώσεις , ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και μία διάθεση από πλευράς σου να πειραματιστείς στον έρωτα! Ένα νέο πρόσωπο είναι πολύ πιθανό να μπει στην ζωή σου αν είσαι ελεύθερος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχουν αρκετά δημιουργικά σχέδια στην δουλειά τα οποία προχωρούν επιτυχώς. Από τις 11 Φεβρουαρίου όπου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου έχεις εύνοια για επαγγελματικές συζητήσεις, προτάσεις και για μεγαλύτερη προβολή της εργασίας σου! Στα οικονομικά το κλίμα συνεχίζει να μην είναι απόλυτα σταθερό!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα για σένα κρίνεται ως γόνιμη και θετική! Κάνε τώρα τις προσπάθειες που έχεις αναβάλει και δώσει τις σωστές προτεραιότητες. Παρά το γενικό κλίμα της εποχής, η οικονομική σου κατάσταση έχει προοπτικές βελτίωσης και η διάκριση σου στον επαγγελματικό τομέα είναι φανερή. Προσπάθησε όμως να είσαι μετριοπαθής στην συμπεριφορά και όχι ιδιαίτερα πληθωρικός στις κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο να γίνονται λίγα και καλά παρά πολλά και μαζί τώρα. Ταξίδια και μετακινήσεις σε ενθουσιάζουν έστω και σαν προοπτική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι διαθέσεις μπορεί να είναι κάπως άστατες στα αισθηματικά όμως το πάθος είναι κυρίαρχο, όπως και η επιθυμία σου να τολμήσεις, να ρισκάρεις ή και να κάνεις αλλαγές για έναν νέο έρωτα. Αν είσαι χωρίς σχέση το διάστημα είναι καλό για να πειραματιστείς κάνοντας νέες γνωριμίες … ένα άτομο διαφορετικό από αυτό που φανταζόσουν, θα σου εξάψει το ερωτικό ενδιαφέρουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σβελτάδα του νου, θα είναι ο άσσος στο μανίκι σου στα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα, ενώ μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να καταστρώσεις ένα νέο μεγαλεπήβολο σχέδιο στα επαγγελματικά! Στα οικονομικά παρόλο που τα έξοδα τρέχουν, η εβδομάδα είναι αρκετά πιο επιβοηθητικοί.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα προβλέπονται μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα που έχεις καταστρώσει και αφορά στα πρακτικά καθημερινά σου ζητήματα. Άλλο τόσο προβλέπονται κάποιες αναμοχλεύσεις συναισθημάτων από την επίδραση των εξωτερικών περιστατικών τα οποία θα έρθουν αντίθετα με τα συναισθήματα ή τον κώδικα τιμής σου. Μην πανικοβάλλεσαι και μην εγκαταλείπεις μια σοβαρή σου προσπάθεια. Το πρόβλημα έγκειται στην συμπεριφορά των άλλων και καλείσαι να είσαι ψύχραιμος και όχι επιθετικός. Φρόντισε την υγεία και απόφυγε υπερβολές στη διατροφή, όσο αγχολυτικά και αν λειτουργούν αυτές τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, συνεχίζει να χαρίζει την εύνοια της στα αισθηματικά σου και αυτή την εβδομάδα θα δεχθείς όμορφες εκπλήξεις από το ταίρι σου όπου η σχέση σας θα ανανεωθεί! Αν δεν είσαι σε σχέση, το διάστημα είναι άκρως θετικό για γνωριμία ερωτική, μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η σε έξοδο για διασκέδαση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καχυποψίες είναι έκδηλες στις επαγγελματικές σου συνεργασίες και η στάση κάποιων ανθρώπων, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι θίγονται τα συμφέροντά σου! Στον οικονομικό τομέα δίνονται λύσεις!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα έρχονται σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σου. Αξίζει τον κόπο να επιταχύνεις ή ακόμα και να κάνεις και άθλους και τις δέουσες υποχωρήσεις ανάλογα. Επίσης, να υπερασπιστείς σχέσεις που σε αφορούν και να αποφύγεις αντιθέσεις με εκείνους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σου. Οικονομικά τα πράγματα απαιτούν πρόνοια και δεν κρίνονται τόσο απαραίτητες νέες αγορές ή άλλα έξοδα. Βάδισε συντηρητικά, διάλεξε πιο μετριοπαθείς τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σου και μην παρασύρεσαι από την καταναλωτική διάθεση της στιγμής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι σχέσεις σου μπορεί να δοκιμάζονται καιρό τώρα, όμως αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις μία δικαίωση, μία ικανοποίηση που σε βοηθά να χαμογελάσει και πάλι το χειλάκι σου. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσει σταδιακά να βελτιώσεις το κλίμα στην μόνιμη σχέση σου, ενώ αν δεν έχεις σχέση, αρχίζεις σταδιακά και είσαι πιο ανοιχτός στην προοπτική της δέσμευσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με περισσότερα χρήματα μέσω της εργασίας σου, το γεγονός αυτό σου προσφέρει ηθική ανταμοιβή και δικαίωση. Η οικονομική εύνοια που δέχεσαι αυτό το διάστημα, σου δίνει και την δυναμική να παλέψεις περισσότερο για την άνοδο της δουλειάς σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι κερδισμένος τόσο ερωτικά, όσο και κοινωνικά. Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να είσαι αρκετά πιο εκτελεστικός στις επιδιώξεις σου, καθώς θα επιταχύνεις λίγο παραπάνω τους ρυθμούς σου! Κάποιοι άνθρωποι θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμοι σε όλα όσα στοχεύεις αυτό το διάστημα να προχωρήσεις. Οι αποφάσεις σου θα πιάσουν τόπο, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το έντονο παρασκήνιο που υπάρχει στην δουλειά. Το διάστημα είναι ακατάλληλο για να τοποθετήσεις χρήματα σε αβέβαιες επενδύσεις και μην παρασύρεσαι από λόγια, που δημιουργούν γύρω σου κάποιοι επιτήδειοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο της Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει τις πιο όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Μία νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό ερωτικό στόρι, μία ανανέωση και μία έκπληξη, θα είναι η αφορμή αυτή την εβδομάδα να διασκεδάσεις και να περάσεις αξέχαστες ρομαντικές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πατάς τα γκάζια στην δουλειά και βάζεις πολλά πράγματα μπροστά, ενώ οι εξελίξεις που τρέχουν τώρα, είναι υπέρ σου! Στα οικονομικά, χρειάζεται να δείξεις εγκράτεια και καχυποψία.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα ο παράγοντας της τύχης είναι ενισχυμένος, ιδιαίτερα στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων. Από την άλλη πλευρά στα επαγγελματικά και στην οικογένεια νιώθεις αρκετά πιο ευάλωτος, εκτεθειμένος και … καταπιεσμένος! Απαραίτητο είναι αυτό τον καιρό να βρεις τις ισορροπίες σου και να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Μην συμφωνείς σε κάτι αν προηγουμένως δεν έχεις τα εχέγγυα επιτυχίας και μην βιάζεσαι να αλλάξεις μια κατάσταση που έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής, ειδικά στην εργασία σου. Πρόσεξε επίσης που απευθύνεις τα παράπονά σου και ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι ξέρουν να σε ακούν και να σε συμβουλεύουν σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Δίας από τον Κριό συνεχίζει και χαρίζει την εύνοιά του στον τομέα των σχέσεων και αν το θέλεις πολύ … μπορείς και την ισορροπία στην σχέση σου να βρεις και να περάσεις καλά με το ταίρι σου, ή αν είσαι ελεύθερος να κάνεις την πολυπόθητη γνωριμία. Το βέβαιο είναι ότι έρχονται ακόμα και πιο συναρπαστικές μέρες στα ερωτικά σου από τις 20 Φεβρουαρίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι φόβοι και οι ανασφάλειες υπάρχουν για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, η κατάσταση δεν σε ικανοποιεί και νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα τέλμα. Πριν μπεις στο ρόλο του θύματος, κάνε ένα οργανωμένο σχέδιο δράσης γιατί μπορείς και θα τα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα αρχίζει και διαμορφώνεται μια πιο θετική κατάσταση, έστω και αν ορισμένες φορές είναι νευρική. Ξέρω ότι συχνά νιώθεις τον τελευταίο καιρό εγκλωβισμένος στο στενό σου περιβάλλον, τις ημέρες αυτές όμως θα πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου. Τότε θα δείς ότι υπάρχουν διέξοδοι όπως και κατάλληλοι άνθρωποι για την ανακούφιση ή την ψυχαγωγία που τόσο χρειάζεσαι. Φρόντισε να είσαι σωστός στις συναλλαγές σου και μην πιέζεις το χρόνο και τις καταστάσεις που δεν ανατρέπονται εύκολα. Οικονομικά προστάτευσε το έννομο συμφέρον σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άκρως ερωτική η εβδομάδα αφού η Αφροδίτη από τον Ιχθύ, σε εξάγωνο με τον Ουρανό δίνει ανάσες στην αισθηματική σου ζωή. Μία ξαφνική ερωτική πλοκή, ένα νέο, μία νέα ερωτική περιπέτεια είναι μερικά από τα πιθανά ερωτικά σενάρια της εβδομάδας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλείσαι να κλείσεις κύκλους και να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Πολλά πράγματα δεν σου αρέσουν αυτό τον καιρό, όμως χρειάζεται να είσαι μεθοδικός και υπομονετικός! Στα οικονομικά δίνονται λύσεις και ευκαιρίες, σημαντικό είναι να αποφύγεις τον πλεονασμό.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη αυτή την εβδομάδα έχεις μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σου. Θα πρέπει να είσαι οργανωμένος και όσον αφορά τις επαγγελματικές σου συζητήσεις. Θα ήταν πρέπον και ουσιαστικό να διαθέτεις σαφή προγράμματα και άλλα απαραίτητα στοιχεία για την συνέχεια της πορείας της εργασίας σου. Οικογενειακά σου δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε το κλίμα που επικρατεί ή να εξωραΐσεις το χώρο μέσα στον οποίο ζεις . Ερωτικά οι προσφορές είναι ενδιαφέρουσες και, αν θέλεις να απαλλαγείς από αρνητικές σκέψεις, χαμήλωσε λίγο τον πήχη των στάνταρ που έχεις θέσει και σε ταλαιπωρεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ερωτικές περιπέτειες σε συναρπάζουν αλλά και ανεβάζουν και την αδρεναλίνη στα ύψη όμως καλό είναι να μην βιάζεσαι και πέφτεις με τα μούτρα σε έναν έρωτα που δεν σου έχει δώσει εγγυήσεις για την πορεία του! Κάνε μικρά βήματα στα αισθηματικά σου, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι ανήσυχος και σε κόντρα με τους συνεργάτες σου, η επινοητικότητα σου και οι αποφάσεις σου θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα δύσκολα! Στα οικονομικά στενεύουν τα όρια και πιέζεσαι μέσα από κάποιες ειδήσεις για χρήματα που πρέπει να καταβάλεις.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο η σοβαρότητα δεν αρκεί, γιατί αυτή απαιτεί περισσότερο χρόνο αναμονής στις εξελίξεις που τώρα περιμένεις. Δείξε παραπάνω τόλμη στις επιδιώξεις σου, γίνε πιο διπλωμάτης στην συμπεριφορά σου αλλά και δείξε πνεύμα υποχωρητικότητας στις ανάγκες των δικών σου ανθρώπων. Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα δράσης σου, η ευθιξία όμως θα προκαλέσει προβλήματα με τους οικείους σου! Ξεκαθάρισε το τοπίο από παράσιτα κάθε είδους. Μην ρισκάρεις στα οικονομικά και απόφυγε το ενδεχόμενο της εκμετάλλευσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία ιδέα, μία πρόταση και μία συζητήσει, θα αποτελέσουν την χαρά που θα λάβεις αυτή την εβδομάδα… Ο σύντροφός σου μπορεί να σου προτείνει να κάνετε μαζί ένα κοντινό ταξιδάκι, ή να δοκιμάσετε μαζί μία νέα εμπειρία! Αν δεν έχεις σχέση, ο έρωτας κάνει αιφνίδια τον ερχομό του στην ζωή σου αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πείσμα, η επιμονή και η αντοχή σου θα σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, είναι δεδομένο όμως ότι θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες θυσίες. Στα οικονομικά το κλίμα παραμένει σταθερό, για την ώρα όμως δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και η εβδομάδα αυτή, είναι αρκετά ξεχωριστή για το ζώδιο σου! Το θετικό είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την εργασία σου, να ξεπεράσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν και να βρεις ικανοποιητικές λύσεις στα ερωτικά σου! Ο Κρόνος συνεχίζει να σε καταπιέζει , όχι με την ίδια δυναμική ωστόσο, σταδιακά λοιπόν μπορείς να προσμένεις μία περίοδο ανάκαμψης, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου, θα τονώσει αυτή την εβδομάδα πολύ παραπάνω τις επικοινωνίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αλλάζεις σκέψεις και διαθέσεις στα αισθηματικά και βλέπεις κάποιες καταστάσεις αλλιώς, τολμώντας και κάνοντας μία επικοινωνία που θα φέρει χαμόγελα! Διακρίνεις ότι έχεις φερθεί αρκετά εγωιστικά και η εβδομάδα είναι ιδανική για μία μορφή αποκατάστασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ικανοποίηση θα πάρεις στην πορεία της εβδομάδας για θέματα εργασίας και οικονομικών! Λαμβάνεις χρήματα που σε χαροποιούν ενώ πέφτουν τώρα στο τραπέζι και συζητήσεις για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ αυτή την εβδομάδα δίνεται έμφαση στις εξελίξεις των σχέσεων σου, ενώ έρχονται και χρήσιμες πληροφορίες αλλά και καλύτερες ευκαιρίες για να γεφυρώσεις τις διαφορές σου με τους συνεργάτες σου. Στα επαγγελματικά συνεχίζουν να υπάρχουν οι προοπτικές αλλά και η ασάφεια μαζί. Απόφυγε το ενδεχόμενο μίας προδοσίας, κράτησε μυστικά για τον εαυτό σου και προτίμησε την διπλωματική συμπεριφορά από την νευρικά ειλικρινή έκφραση. Τέλος μην το βάζεις στα πόδια όταν μπορείς να βγείς«νικητής».

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λάμπεις, χαμογελάς και πλέον βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα και δημιουργικά και αυτό φυσικά συμβαίνει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε κάνει να επιζητάς την αρμονία, την τρυφερότητα και το συναίσθημα σε όλες σου τις σχέσεις. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και η εκφραστικότητά σου σε κάνει να ξεχωρίζεις. Οι ερωτικές επιτυχίες που θα έχεις αυτό το διάστημα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και πάλι … Εξωτερίκευσε λοιπόν αυτή την ιδιαίτερη, εκφραστική, συναισθηματική σου πλευρά και να ξέρεις ότι τώρα είναι η δική σου προσωπική στιγμή, πρέπει να την απολαύσεις και έχει να σου χαρίσει πολλά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιοι άνθρωποι σε πλησιάζουν όχι γιατί πραγματικά σε εκτιμούν, αλλά επειδή αποσκοπούν να έχουν κάποιο κέρδος από εσένα, αυτό πρόσεξέ το είτε στα επαγγελματικά είτε και στα οικονομικά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ