Quantcast

http://picasion.com/

Νεκρός διευθυντής δημοτικού στην Αριδαία - Τον χτύπησε φορτηγό έξω από το σχολείο του

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας Πέλλας, Σίμος Σωτηριάδης και μάλιστα έξω από το σχολείο, όπου εργαζόταν.

Τo δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, όταν τον 64χρονο διευθυντή του σχολείου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε διερχόμενο φορτηγό, το οποίο οδηγούσε 39χρονος.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ με απόφαση του δημάρχου Αριδαίας το σχολείο δε λειτούργησε σήμερα ως ένδειξη πένθους. Να σημειωθεί ότι ο άτυχος 64χρονος έφυγε από τη ζωή την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής. 

2 σχόλια:

  1. Καλό ταξίδι φίλε και συνάδελφε Σίμο.Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι οδηγούν βλέπουν Οι περισσότεροι είναι μεθυσμένοι οι υπόλοιποι έχουν διαβήτη και αρκετοι χαζεύουν στο κινητό Καλό είναι να έχουμε κι εμείς οι πεζοί τα μάτια μας 14

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ