Quantcast

http://picasion.com/

Στο 40% η αποχή στην Ημαθία - Η νεολαία «ψηφίζει» Snik, Light και Τραννό

Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν στις 7 Ιουλίου 2019, η αποχή στην Ημαθία ξεπέρασε το 40%. Ένα τεράστιο ποσοστό, που αν πήγαινε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, τότε θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες. 

Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν η νεολαία, καθώς στην καρδιά του καλοκαιριού αποφάσισαν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους σε κάποια πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής και της Πιερίας. 

Πιο συγκεκριμένα, στο νομό μας οι εγγεγραμένοι ήταν 136.957, με τους 54.819 πολίτες να απέχουν από την ψηφοφορία. Βέβαια, εδώ να σημειώσουμε πως κάποιοι από αυτούς, ζούνε μόνιμα σ' άλλες πόλεις ή στο εξωτερικό, ενώ κάποιοι άλλοι συνειδητά δεν επιθυμούν να πάνε να ψηφίσουν.

Θεωρείται πολύ πιθανό, πως αν οι εκλογές γίνουν στις αρχές Απριλίου, αυτός ο αριθμός μπορεί να μειωθεί. Από την άλλη πλευρά όμως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να παραμείνει ίδιος ή ακόμα και να αυξηθεί. Άλλωστε, είναι τέτοια η απαξίωση που βιώνει ο πολιτικός κόσμος που οι πιτσιρικάδες φτιάχνονται μόνο με Snik, Light και Τραννό και αδιαφορούν για την επόμενη κυβέρνηση της χώρας! Ψέματα;

3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι ΄αυτο οι ιπταμενοι που σκοτωθηκαν (και μακαρι να ειναι οι τελευταιοι) θα παιρνουν κατω απο 2000 ευρω και ο καθε frik αγραμματος θα τα κονομαει . Μνημονια βρε ...μνημονια και παραλιες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να ψηφήσουν , αφού τους συντηρούν οι γονείς ! Μόνο κριτική ξέρουν κάνουν και από δουλειά , άστα θέλουν πρώτο μισθό άνω των 2.000 ευρώ για να ζήσουν . Δουλειά υπάρχει κρεββάτια δεν υπάρχουν για ύπνο , σε λίγο θα τα δώσουν σε Αιγύπτιους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ