Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βούλιαξε» το Voice - Sold out ο χορός των Αστυνομικών Ημαθίας


Ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ), πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Voice» στη Βέροια. 
Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, με την βραδιά να γίνεται sold out και από τις 11 το βράδυ να επικρατεί το αδιαχώρητο.


Όλοι ήταν εκεί. Πολιτικές, πολιτειακές, αστυνομικές αρχές της Ημαθίας, μεταξύ αυτών, 
ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδος, Σοφία Γαϊτανίδου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, οι Διοικητές των αστυνομικών υπηρεσιών Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Μαυραγάνης, ο Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Παντελής, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, αντιδήμαρχοι Βέροιας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ολυμπία Αποστόλου, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και σωματείων και εκατοντάδες Αστυνομικοί από όλη την Ημαθία.


Λίγο μετά τις 12 το βράδυ ο πρόεδρος της 
ΕΑΥΝΗ Απόστολος Μούρτης ανέβηκε στο βήμα ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν την βραδιά με την παρουσία τους και γέμισαν ασφυκτικά το «Voice», ευχαρίστησε όλο το Δ.Σ. της Ένωσης, ενώ κάλεσε για χαιρετισμό τους κυρίους Βεσυρόπουλο, Μπαρτζώκα, Τσαβδαρίδη, Μαυραγάνη, Αδαμίδη και Παντελή.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, που όπως είπε πρόεδρος της ΕΑΥΝΗ, ευλογήθηκε το πρωί από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαβίδ, Αρχιμ. Γαβριήλ Εμμανουηλίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Βέροια, καθώς μετέφερε την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαβίδ από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Εύβοιας.


Την πίτα έκοψαν ο πρόεδρος Απόστολος Μούρτης με τον γενικό γραμματέα και την οργανωτική γραμματέα, Νίκο Τσιλώνη και Λίνα Μήτκα αντίστοιχα, οι οποίοι μοίρασαν τα κομμάτια στους Διοικητές των υπηρεσιών της Α.Δ. Ημαθίας, με δώρο για το τυχερό κομμάτι μια δίτομη έκδοση για την ιστορία της Βέροιας.


Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών σε ιδιώτες και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, για την πολύτιμη προσφορά τους στην ΕΑΥΝΗ και τα μέλη της αλλά και στην ομάδα ΟΠΚΕ Ημαθίας για την προσφορά της στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας τα τελευταία 25 χρόνια που υφίσταται στην Ημαθία, από τις 17/12/1997 έως σήμερα.


Ακολούθησε το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου 
«Voice» με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι το πρωί με την Κρυσταλλία, τον Κυριάκο Παπαηλία, τον Λευτέρη Μποτάκη, την Χρύσα Μαλακόζη, τον Λευτέρη Κρίκη και Τατιάνα Μανιού.

Δείτε φωτογραφίες:















































































13 σχόλια:

  1. Μετά φύγανε οδηγώντας ... δηλ. με ανάξια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι με αμάξια , με ιπτάμενα πατίνια έφυγαν !!!

      Διαγραφή
  2. Τι έγινε όταν πίνουν και σουρώνουν οι χωροφύλακες δεν υπάρχει αλκοτέστ γιατί όλο το βράδυ δεν είδα πουθενά περιπολικό να το κάνετε 4 φορές το μήνα το χορό για να πίνουμε και εμείς χωρίς φόβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιπολικά υπήρχαν 2 στις γραμμές τρένου στη βεροια,εμείς φυγαμε 4:30 το πρωι και μας έκαναν κανονικά αλκοτέστ.

      Διαγραφή
  3. Ένα παράπονο έχω από σας αστυνομοκοί! Όταν ο Χρυσοχοΐδης άλλαξε το σήμα της αστυνομίας και έκρυψε τον σταυρό με ένα χορταράκι, σε πρώτο φόντο, κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε. Καιρός είναι, όπως προβάλλετε υπερήφανα τον σταυρό της σημαίας στις φώτο, να το πετάξετε για να φαίνεται καθαρά ο Σταυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανείς υπουργός δεν κάνει ότι του κατέβει.Κατεβείται απ τα δένδρα μερικοι.

      Διαγραφή
  4. Μπραβο στο voice για τον αψογο συντονισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους σταμάτησε κανείς για αλκοτέστ ή ίπιαν όλοι χυμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τους κουμουνιστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε κανένας τους θέλοντας όμως να τους φυλάγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι εξυπηρετούν αυτές οι εκδηλώσεις; Και δεύτερον: το σήμα της ευρωπαϊκής ένωσης πρέπει να υπάρχει στη στολή εκεί ανήκουμε. Σημάδια θρησκευτικά απαγορεύονται γιατί κάποιος επιτρέπεται και στο Βούδα να πιστεύει. Αυτά είναι εσωτερικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σύνταγμα υποτάσσεται "Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος". Κανένας Ινδός, Πακιστανός και Ευρωπαίος δεν θυσιάστηκε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.
      Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα μας, εις πείσμα μερικών μεταλλαγμένων κουλτουριάρηδων νεοελλήνων.

      Διαγραφή
  8. Αα για αυτό δεν είχε ούτε ένα αλκοτέστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ