Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άφησε υποσχέσεις η «Βασίλισσα»

Στην «καθιερωμένη» πλέον ισοπαλία με το σκορ 1-1 οδηγήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. Αρκετά πράγματα δοκίμασαν στο χορτάρι οι Σπύρος Μπαξεβάνος και Σάκης Τσιώλης. Το παιχνίδι δεν ήταν άσχημο, είχε ένταση, πάθος, μονομαχίες και αρκετές φάσεις, κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων, αλλά και οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν να ”ξεκλειδώσουν” τη δυσκολία για τελική προσπάθεια.

Παρ' όλο που στο Α’ Ημίχρονο η ”Βασίλισσα του Βορρά” προηγήθηκε με τον Φλορεντίν Μπουόλι ο οποίος δείχνει πως σε 1ο χρόνο και ειδικά με το κεφάλι μπορεί να τελειώσει καλά τις φάσεις, ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε δοκάρι αλλά είχε και άλλες 3 πολύ επικίνδυνες τελικές προσπάθειες, οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα.

Μετά το γκολ του Μπουόλι, ο Ηρακλής ήταν αυτός που έφευγε στην αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις, μέχρι που ισοφάρισε το σκορ με απίθανο γυριστό ψαλίδι του Άλεξιτς ο οποίος ήδη είχε απειλήσει άλλες δύο φορές την εστία του Ιωαννίδη και φαινόταν πολύ επικίνδυνος. Όμως η άμυνα της Βέροιας δεν λειτούργησε σωστά, ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός πως στις στατικές φάσεις, όλες οι κεφαλιές κερδήθηκαν από τους φιλοξενούμενους. Δεν έχει και ψηλά στόπερ η Βέροια και είναι ένα θέμα αυτό, ενώ έχει ύψος πλέον στο κέντρο. Στο 2ο μέρος έπαιξαν μαζί Ισαακίδης και Ζιώγας οι οποίοι είναι ψηλά κορμιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ