Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το αδιαχώρητο στην πίτα της ΝΔ στο «Αιγές»

Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση με καλεσμένο τον Υπουργό Οικονομικών

Παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Ημαθίας.

Η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αιγές» γέμισε από νωρίς, με τις προσκλήσεις να γίνονται ανάρπαστες και να εξαντλούνται λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης.


Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και μοίρασε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής.

Το τυχερό κομμάτι που έκρυβε το φλουρί έπεσε στην ΔΗΜ.ΤΟ. Βέροιας, με τον πρόεδρο Θωμά Παπαδόπουλο να παραλαμβάνει το δώρο, μια εικόνα, προσφορά του Διοικητή του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστα Λυκοστράτη. Στα ατομικά πιτάκια που μοιράστηκαν, τυχερός ήταν ο Δημήτρης Τάσσης από την Νάουσα, που κέρδισε μια τηλεόραση, ευγενική προσφορά από τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο βουλευτής Τάσος Μαρτζώκας, ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο Υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν πριν από λίγες ημερες την ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας.


Στο τέλος του χαιρετισμού του, δέχθηκε τιμητική πλακέτα από την ΔΕΕΠ Ημαθίας, για την προσφορά του στην Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα. Στη συνέχεια ο κ. Σταϊκούρας πρόσφερε τιμητική πλακέτα στην σύζυγο του Νίκου Τάκη, του προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ. Αλεξάνδρειας, που έφυγε πρόωρα από την ζωή.


Με το τέλος των ομιλιών και απονομών, ο Υπουργός πέρασε από όλα τα τραπέζια, χαιρέτισε έναν -  έναν όλους τους παρευρισκομένους και φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν. Άκουσε πολλά, δέχθηκε συγχαρητήρια αλλά και παράπονα, ενώ παρέλαβε κάποια δώρα και αιτήματα.

Δείτε φωτογραφίες:























































































































































20 σχόλια:

  1. Ρε βλέπω καλά...ο Βρανάς εκεί??αυτός δεν μας έβγαζε στους δρόμους??αντί να οργανώσει διαμαρτυρία εκεί έξω με αγρότες κάθεται και τρώει...χαχαχα ρε τι έχουμε πάθει καμία ελπίδα ....γι'αυτό διαλυσατε το μπλόκο στην Κουλούρα??γελάει όλος ο κοαμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ δεν κατάλαβες ότι οι αγρότες έφυγαν από την Κουλούρα δύο μέρες πριν, ακριβώς διότι θα ερχόταν ο Υπουργός για την εκδήλωση;
      Τους έπεισε ο δικός μας Υπουργός και οι βουλευτές....
      Έπρεπε να φαίνεται ότι στο Νομό δεν υπάρχουν προβλήματα και όλα είναι καλά. Απλή ελληνική (πραγματικότητα). Καλά εσύ που ζεις;

      Διαγραφή
    2. Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου...μετάνιωσα πραγματικά που πήγαινα στο μπλόκο εκεί..και ας έχω πολλά προβλήματα και ας έχω ζημιές ..κρίμα..αλλά.να σου πω κάτι τους έχει καταλάβει ο κόσμος γι'αυτό και δεν είχε συμμετοχή στο μπλόκο...κρίμα..τα ισοπέδωσαν όλα...κρίμα για εμάς του αγρότες...

      Διαγραφή
  2. Ειλικρινά από με εσάς τους ξεφτίλες που πήγατε εκεί και δεν ντρέπεστε που τόσα χρόνια πάτε και ψηφίζετε χρωματικά και οικογενειακά κόμματα και ακόμα και τώρα που μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση συνεχίζεται τους υποστηρίζετε πραγματικά είσαι ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΆΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όλα φταίει ο αλεξης! όλοι οι άλλοι απο το '74 έπραξαν τα...καλύτερα!

      Διαγραφή
  3. Αυτές είναι αρχοντικές εκδηλώσεις ρε !!!
    Κουστουμιές ,συνολάκια ,όχι σας τις δευτεράντζες τους συριζαίους ,που θα κόψουν την πίτα τους ,σε καμμία καντίνα.Σε αυτούς ,ούτε την καλημέρα μας !!!
    Τελικά , η πιότητα δεν κρύβεται ...
    Α και να μην ξεχάσω ,μη τυχόν και συμπεθεριάσει κάνας πτωχός και ταλαίπωρος συριζαίος με κανέναν από αυτούς ,δε θα έχει λεφτά για την εκδήλωση και θα γίνει ρεζίλι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυτερα καντινα με τα λεφτα τους παρα χαιλικια με κλεμμενα λεφτα του κοσμακη. Ουστ απο κει γαλαζιες μασελες!

      Διαγραφή
    2. Μάθε ορθογραφία και μετά σχολίασε .

      Διαγραφή
    3. Η καλύτερη εμφάνιση ever Τζίμα.. άποψη και στυλ

      Διαγραφή
    4. Το πιότητα δίνει μεγαλύτερη έμφαση ...διαβάζεται πιό τητα !!!

      Διαγραφή
  4. Τι κιτσαριό είναι αυτό ρε Βεροιώτη. Τι ξεφτίλα ζει αυτός ο τόπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα προβλήματα λυμένα...οι γλώσσες ακούμπησαν στο πάτωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία χαμόγελα. Θα τα έχουν και το βράδυ των εκλογών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την κυρία Ιωαννα Μπελλα ξέχασα να καλέσετε Από τη Βέροια είναι το κορίτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tragodia. Xlida wroma ke disodia. Pu na katalawi o xortatos ton pinasmwno. Ke o alos perimwnh na sothh i xora apo afta ta antropakia. Krima. Afti i xora mia zoi tha zi se ena psema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή κατηγορουμε την ποιότητα και την αξιοπρέπεια αυτών των
    Ανθρώπων που παρευρέθηκαν στη κοπή πίτας του κόμματος τους ????
    Έλεος δηλαδή.φτανει πια η κακια αντιπολίτευση η δήθεν ψευτοκουλτουρα τους.γεμισαμε από διανοουμενους του ΣΥΡΙΖΑ που ποτέ αμπελοφιλοσοφουνε για τα πάντα.ουτε τέσσερα χρόνια δεν τους
    Άντεξε ο λαός.!!
    Τέτοια ζήλια και κακία Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέπω και κάτι γαλάζιες συνδικαλιστές ορντινάτσες που παριστάνουν στα σωματεία πως αντιπαλευουν την κυβερνητική πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποιοι κατέβαιναν υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ, τώρα βγάζουν φώτο με τους δεξιούς βουλευτές, και καμαρώνουν και σαν τα γύφτικα σκερπάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολοι αυτοί οι συμπολίτες που ντύθηκαν, στολίστηκαν και ποζάρουν χαμογελαστοί σε άλλη πραγματικότητα ζουν? Δε βλέπουν τη σημερινή κατάντια της χώρας? δεν έχουν υποψην τους τα σκάνδαλα σε βάρος μας, έχουν θησαυρίσει όλοι της κυβέρνησης και η μεσαία τάξη ψυχορραγεί..δεν υπάρχει λογική ..πότε άλλοτε δεν υπήρξε τόσος φασισμός, , διαφθορά, καταπάτηση των δικαιωμάτων μας και τρομοκρατία σε μια "δημοκρατική κυβερνηση".και τα λέει αυτά ένας δεξιός πρώην φυσικά ψηφοφόρος της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι αυτοί οι πολίτες απλά έχουν κριτική σκέψη βάζουν σε ζυγαριά τα καλά και τα κακά ας σταματήσουμε να κατηγορούμε την εκάστοτε κυβέρνηση για τα πάντα ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ στην πλειοψηφία μας κλέβουμε το κράτος όπου μπορούμε ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ δεν προτιμάμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον (βλέπε στο σούπερ αγοράζουμε μπανάνες Εκουαδόρ γιατί είναι ένα λεπτό φθηνότερες από τις ελληνικές , βλέπε στο σούπερ δεν προτιμάμε το ελληνικό σούπερ απλά τα ξένα που έχουν κατά βάση εισαγώμενα προιντα με αποτέλεσμα να στέλνουμε τα χρήματα μας στην Γερμανία και όχι στην Ελλάδα ) η εκάστοτε κυβέρνηση ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ καλό θα ήταν να διαβάζουμε όλες τις απόψεις ! Και καλό θα ήταν επίσης να βλέπουμε σφαιρικά. Είμαι ψηφοφόρος χρόνια της συγκεκριμένης κυβέρνησης γιατί απλά έχω διαβάσει τα πάντα για τα κόμματα και διαβάζω και εφημερίδες εξωτερικού και βλέπω τι γίνεται.
    Υ.Γ. Μου αρέσει που βλέπω νέους ανθρώπους ανάμεσα στους μεγαλύτερους γιατί σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία της Ημαθίας έχει μέλλον
    Υ.Γ Αν δεν αλλάξουμε εμείς σαν λαός μην περιμένουμε τα πάντα από τις κυβερνήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ