Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Συγκλονιστικές μαρτυρίες του Νίκου Καρύδα από τον φονικό σεισμό του Γκαζιαντέπ

Ο Νίκος Καρύδας μιλάει αποκλειστικά στο SportsFan για τις στιγμές αγωνίας που έζησε στον σεισμό του Γκαζιαντέπ που συγκλονίζει τον πλανήτη!

Σεισμική δόνηση 7,8 βαθμών έπληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας την κεντρική και νότια Τουρκία, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από την πόλη Γκαζιάντεπ, όπως αναφέρει το αμερικανικό σεισμολογικό ινστιτούτο (USGS). Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των τουρκικών αρχών έχουν καταγραφεί 284 νεκροί και πάνω από 2.300 τραυματίες, κάτι που επιβεβαιώνει ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι. Ανείπωτη τραγωδία!!!

Στο Γκαζιαντέπ βρίσκεται και ένας γνωστός βεροιώτης ποδοσφαιράνθρωπος, ο οποίος εργάζεται εκεί. Ο λόγος για τον Νίκο Καρύδα, ο οποίος είναι στο τεχνικό επιτελείο της ομώνυμης τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας.
Ο 57χρονος κόουτς έζησε τις τραγικές στιγμές του σεισμού, είναι καλά στην υγεία του και μιλά για τις στιγμές αγωνίας και τρόμου, αλλά και τον φόβο του να επιστρέψει σπίτι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ