Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιστοφίδης Κατασκευαστική: Πώς λειτουργούν οι Αντλίες Θερμότητας και γιατί τις χρειάζεστε

Οι αντλίες θερμότητας Inventor της "Πιστοφίδης Κατασκευαστική" προσφέρουν μέγιστες αποδόσεις και εξοικονόμηση ενέργειας στη θέρμανση. Πώς λειτουργούν:

  • Οι αντλίες θερμότητας είναι επαναστατικές ηλεκτρικές συσκευές νέας τεχνολογίας που πλέον θεωρούνται ιδανικές για την αποδοτικότερη θέρμανση του χώρου σας. 
  • Η καινοτομία τους βασίζεται στο ότι αφαιρούν τη θερμότητα από έναν χώρο ή από το περιβάλλον και τη μεταφέρουν σε κάποιον άλλο.
  • Με αυτόν τον τρόπο, εναλλάσσουν τον κύκλο ψύξης του συστήματος με αποτέλεσμα να δίνουν ζεστό ή κρύο αέρα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας και τις εξωτερικές θερμοκρασίες.
  • Ακόμα, είναι ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που απορροφά τη θερμότητα του αέρα και τη μετατρέπει σε ζεστό νερό, μέσω υδραυλικού συστήματος, όπως ενδοπέδια θέρμανση, fan coil και σώματα καλοριφέρ.
Είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις κορυφαίες Αντλίες Θερμότητας της ελληνικής αγοράς; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της "Πιστοφίδης Κατασκευαστική" ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 2331020656!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ