Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολύ κόσμο η κοπή πίτας των Πωλητών Λαϊκών Αγορών στην Αλεξάνδρεια


Στην Αλεξάνδρεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2023 το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ημαθίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Άγγελος Τόλκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, μέλη του Σωματείου κ.α.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Σωματείου Δημήτρης Σαμαράς, ανέφερε μεταξύ άλλων «Η μεγάλη παρουσία σας στο κάλεσμά μας μου δίνει σαν πρόεδρος το έντονο συναίσθημα να σας ευχαριστήσω ειλικρινέστατα. Οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες. Η αγάπη σας όμως είναι αυτή η οποία θα μας καθοδήγησει να φέρουμε σε επιτυχία το δύσκολο έργο που αναλάβαμε. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και τύχη σε όλους σας».

Δείτε φωτογραφίες:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ