Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνεχίζει στο «τιμόνι» του Νοσοκομείου Ημαθίας ο Πλιογκας


Ψήφος εμπιστοσύνης στο έργο του Διοικητή
Συνεχίζει να ηγείται στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας ο Ηλίας Πλιογκας. Η θητεία του διοικητή ανανεώθηκε από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, πριν προλάβει τυπικά να λήξει. Ο Ηλίας Πλιόγκας έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό της Πολιτείας και δίκαια να θεωρείται ως ένας από τους πιο πετυχημένους που έχουν περάσει από τις Μονάδες Υγείας στην Ημαθία.

18 σχόλια:

  1. Οι διοικητές νοσοκομείων,μεταξύ άλλων άλλων αξιωμάτων στο δημόσιο,είναι κομματικές θέσεις.Σε περίπτωση που σε λίγους μήνες κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές,όλοι οι τωρινοί θα ξηλωθούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ.... ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ...; ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ .ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ..ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άξιος,διορατικος με ορθή κρίση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλιογκας,Τσαχουριδης Σπυριδου Σοφία άνθρωποι με ηθική και ήθος.σας ευχαριστω

      Διαγραφή
  5. Βεριωτη, μηπως πρεπει να μας πεις απο ποιους θεωρειται απο τους πλεον πετυχημενος ο κυριος στη φωτογραφια, μην τρελαθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aναμενόμενο ήταν αφού κατάφερε και επιβίωσε μ'όλα τα φίδια που τον περιτριγύριζαν μέσα και έξω από το νοσοκομείο. Δεν του το ειχα αλλά αποδείχθηκε μαχητής ,υπομονετικός αλλά και ισορροπιστής γιατί λίγοι συκοφαντήθηκαν τόσο πολύ όσο αυτός. Και για τα λέμε ως έχουν ,συκοφαντήθηκε κυρίως από τους ομοϊδεάτες του ,τους παραγονταρέους της δεξιάς, που το παιζαν αφεντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια κ.Πλιογκα.Καλη συνέχεια στο έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέρσι ως ασθενείς στην ορθοπεδική, με άναψε τα λαμπάκια και γίναμε από δυο χωριά, αυτός υπέρμαχος της βατσίνας του Μπουρλά και εγώ πολέμιος των θρομβωλίων. Μετά από ένα χρόνο δικαιώνομαι πανηγυρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι λες ρε μαν; Είχατε τέτοιου επιπέδου debate με τον κύριο διευθυντή και δεν λες τίποτα τόσο καιρό; Άξιος να αναλάβεις στη θέση του.

      Διαγραφή
  9. Εγώ στα χρόνια μου έναν σωστό διοικητή είδα , στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών Πέλλας και λέγεται Τσιαμήτρος Ηλίας , ήταν άξιος με καλή επαγγελματική κατάρτιση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο με στήριξη από το κόμμα, αλλιώς δεν θα έμενε λεπτό .
    Α και καμμιά μικρή επιχορήγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια χαρά κρατήθηκε μεσα στην κρίση του κοβιτ και τελείωσε το έργο.Λάθη τραγικά δεν έγιναν. Δείτε τι γίνεται στα γύρω νοσοκομεία. Καλά τα πήγε. Ορθώς ανανεωθηκε η θητεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κύριος συνεχίζει, η ΝΔ θα συνεχίσει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν έχετε κάποιον καλύτερο μπορείτε να μας τον προτείνετε Μόνο μην γκρινιαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο δασκαλακος όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του είναι και θα είναι λεβεντιά.. Συγχαρητήρια κ.Πλιογκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο στον κύριο Τσαχουριδη και στην κύρια Σπυριδου!!αξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ