Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανέτοιμη για τα καλλιστεία Μις Υφήλιος η Βεροιώτισσα Κορίνα Εμμανουηλίδου - Τι δήλωσε στο Star

Πανέτοιμη να κατακτήσει τον μεγάλο διαγωνισμό Μις Υφήλιος είναι η Κορίνα Εμμανουηλίδου. Η πανέμορφη Βεροιώτισσα βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη μάχη, ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. 



Στο πλευρό της μελαχρινής καλλονής βρίσκεται πάντα η μητέρα της Ρούλα Ζησοπούλου, η οποία κατάγεται από την Ραχιά και εργάζεται στο Νοσοκομείο Βέροιας. 


Το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, η Κορίνα Εμμανουηλίδου φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Breakfast» του Star, Channel σε απευθείας σύνδεση από τη Νέα Ορλεάνη. Το γοητευτικό μοντέλο μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τις λεπτομέρειες του τελικού διαγωνισμού. Τόνισε πως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του στέμματος είναι το Πουέρτο Ρίκο και ότι θα βάλει τα δυνατά της για να εκπροσωπήσει όσο το δυνατόν καλύτερα την χώρα της.



Δείτε στο παρακάτω video της δηλώσεις της Star Gs Hellas:

4 σχόλια:

  1. εχει να πεσει η πιτα γυρο συννεφο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν χαλάσει και τα καλλιστεία. Πού είναι η φυσική ομορφιά? Η κοπέλα έχει βάλει στήθος, έχει φουσκώσει χείλη, μάγουλα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Εχει γίνει σαν όλες τις άλλες που κυκλοφορούν. Τίποτα ιδιαίτερο και σίγουρα όχι φυσική ομορφιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι έβαλε και τι φούσκωσε, πάντως είναι πολύ όμορφη! Καλή επιτυχία να έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ