Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ονοματοδοσία οδού της Βέροιας σε «Ιωάννης Κοζαρτζή» ζήτησαν οι κάτοικοι των Γεωργιανών


Η ονοματοδοσία οδού σε Ιωάννη Κοζαρτζή, του τελευταίου ήρωα των οχυρών του Ρούπελ, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από την ζωή, στη Βέροια όπου και κατοικούσε, ζητήθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2023.


Την ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου της Κοινότητας Γεωργιανών, από όπου και καταγόταν ο εκλιπών, μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ηρακλής Σοφιανίδης, λέγοντας πως «δεν είναι μια απλή ονοματοδοσία, αλλά
η συνειδητή επιλογή μιας πράξης τιμής και ευγνωμοσύνης για τον Κοζαρτζή Ιωάννη και μια προσπάθεια να μεταλαμπαδεύσουμε αναλοίωτη στον χρόνο τη συνολική προσφορά του στην πατρίδα». 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος πρότεινε την ονοματοδοσία δημοτικής οδού, πλησίον της κατοικίας του Ιωάννη Κοζαρτζή στη Βέροια, στην περιοχή Γιοτζαλίκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ