Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε η «υπερσκούπα» στη Βέροια - Θα καθαρίσει δρόμους και πεζοδρόμια

Με ένα εύχρηστο ηλεκτρικό μηχανικό σύστημα, που παρέχει τη δυνατότητα κίνησης σε στενούς χώρους, ενισχύθηκε ο εξοπλισμός του Τμήματος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας. Το νέο «Ηλεκτρικό αναρροφητικό σάρωθρο πεζού χειριστή» επιτυγχάνει την αναρρόφηση απορριμμάτων και είναι εξοπλισμένο με δοχείο νερού και ειδικό «πλυστικό πιστόλι».

Το σάρωθρο διαθέτει αυτονομία τουλάχιστον 8 ωρών και η πλήρης φόρτιση των συσσωρευτών γίνεται εντός 8 – 12 ωρών, με σύνδεση στο κοινό δίκτυο της ΔΕΗ. Διαθέτει αθόρυβη λειτουργία και είναι εύκολα διαχειρίσιμο από τους υπαλλήλους καθαριότητας καθώς η επιλογή της εμπροσθοπορείας – οπισθοπορείας γίνεται με απλό χειρισμό από τον βραχίονα έλξης.

Το «Ηλεκτρικό αναρροφητικό σάρωθρο πεζού χειριστή» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

1. Σύστημα σάρωσης

2. Κάδο απορριμμάτων

3. Σύστημα πλύσης και απολύμανσης υπό πίεση

4. Σύστημα μετάδοσης κίνησης

5. Χειριστήρια

Ο νέος εξοπλισμός έχει τη δυνατότητα αναρρόφησης απορριμμάτων όπως κουτάκια αλουμινίου, αποτσίγαρα, πλαστικές φιάλες, φυτικά κατάλοιπα καθώς και περιττώματα ζώων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικό βίντεο στο κανάλι του youtube του Δήμου Βέροιας στον σύνδεσμο:





12 σχόλια:

  1. Ότι και να φέρεις Βασίλη ο Νεοελληναράς θα είναι βρωμιάρης, απολίτιστος και αμόρφωτος. Προχθές είδα από μακριά ένα βλήμα να πετάει τη μάσκα από το παράθυρο του αυτοκινήτου του, δεν τον πρόλαβα, γιατί αν τον προλάβαινα θα του έκανα τα πλευρά πιο μαλακά από τη σαπιοκοιλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομιζω αυτα τα κανουν μονο οι γυφτοι.

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε μάγκα παλικαρά , άκου δεν τον πρόλαβε ....ούτε το νούμερο του αυτοκινήτου δεν πρόλαβες να το ιδείς ? Αφού και εσύ είσαι "Νεοελληναράς" .....

      Διαγραφή
  2. Άρα το μηχάνημα θα φροντίσει και θα καθαρίσει την Πόλη μας, αλλά δεν νομίζω ότι φτάνει μόνο ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο " πίσω " είμαστε !! Είδηση : μια σκούπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό το εργαλείο, να ζητήσετε κ το ανταλλακτικό ρύγχος ,το φαρδύ γιατί με αυτό που έχει θα είναι σκέτη τυραννια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πόλη είναι βρομικη όσο δε γίνεται... Στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Ελιά, τα φώτα δεν ανάβουν, και όχι μόνο εκεί... Στην Ιεραρχών, περνάνε οι πολίτες και οι τουρίστες, το βράδυ, με αναμμένα τα κινητά.... Ντροπή, μιλάμε για κεντρικά σημεία. Οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι, πληρώνονται, ας κάνουν και κάποια υπέρβαση του ωραρίου, το βράδυ να ελέγξουν τους δρόμους. Έρχονται εκλογές. Δήμαρχε ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βεροιώτη, πιστεύω να κάνεις τη δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια υπερσκούπα ρε παιδιά; Αυτή την μέθοδο την χρησιμοποιούν χρόνια τώρα σε άλλες πόλεις. Φαίνεται κάπου πήγε ο Βασίλης, τώρα το είδε και του άρεσε. Να ενημερώσω ότι βρήκαμε ενα σύστημα και εμείς στην οικοδομή μας, να ανεβαίνουμε στον τέταρτο όροφο. Ασανσέρ το λένε. Χωράει και τέσσερις νοματαίους. Όποιος ενδιαφέρεται να μην ταλαιπωρείται ανεβοκατεβαίνοντας ορόφους, ας μας τηλεφωνήσει. Φοβερή πατέντα. σας λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείτε και το βίντεο ρε παιδιά, ακούστε τον ενώ εξιστορεί πως τον συμβούλεψε ένας θείος του.
      Εδώ μιλάμε για ουσιαστικές παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού

      Διαγραφή
  8. στην παραλια της θεσ/νικης κανουν παρελαση εδω και ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να βρείτε και ένα που να καθαρίζει τα κακακια των σκυλων. Ειδικα στην Εκκλησία του Χριστού που σταματάνε και οι τουριστες και οι ξεναγοι για να θαυμασουν την Εκκλησία. Φεύγοντας εχουν στις σολες τους και κατι απο τη Βέροια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ