Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βέροια έστειλε αρχικά η 29χρονη παιδοκτόνος την Αστυνομία

Πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις - Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βέροιας
Μόνο φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρεις της υπόθεσης δολοφονίας ενός βρέφους 11 μηνών στη Βέροια, το οποίο βρέθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πεταμένο στα παγωμένα νερά στο Φράγμα του Αλιάκμονα. Η 29χρονη μητέρα του, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, έφυγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το σπίτι της στον Σταυρό του δήμου Αλεξάνδρειας, όπου διέμενε με την μητέρα, τον παππού και τον αδελφό της. Ο πατέρας του μωρού, με τον οποίον η 29χρονη δεν ήταν παντρεμένη, διαμένει σε άλλο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή.

Η 29χρονη επέστρεψε στο σπίτι της στον Σταυρό την Πρωτοχρονιά, χωρίς το μωρό, προκαλώντας τις ερωτήσεις της οικογένειάς της, που προσπαθούσαν να καταλάβουν πού το είχε αφήσει. Ο παππούς απευθύνθηκε αρχικά στην Ασφάλεια Αλεξάνδρειας για να δηλώσει την εξαφάνιση του βρέφους και τότε άρχισε μια συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του.

Η μητέρα, αρχικά υπέδειξε στους Αστυνομικούς ότι είχε αφήσει το μωρό σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Βέροια, αλλά έπειτα από έρευνα στο σημείο δεν εντοπίστηκε κάτι. Στη συνέχεια η μητέρα αναίρεσε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας, αργά πλέον το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πως είχε πετάξει το μωρό στο Φράγμα του Αλιάκμονα.

Έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας στο σημείο, το μωρό εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τα παγωμένα νερά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειωτέον, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του veriotis.gr, η γυναίκα δεν είχε αυτοκίνητο και κάλυψε όλες τις διαδρομές με δημόσια συγκοινωνία, με τα πόδια ή και με ταξί αλλά γενικά όλες αυτές τις ώρες που βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ερωτώμενη από τους Αστυνομικούς για το συμβάν, αυτοαναιρείται, δυσκολεύοντας αρκετά την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία ερευνά όλες τις πιθανές εκδοχές για τον τρόπο που το 11μηνών κοριτσάκι έχασε την ζωή του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που έχει διαταχθεί, προκειμένου να αποδειχθεί αν ο θάνατος προήλθε από πνιγό ή αν το μωρό πέθανε πριν πέσει στο νερό και με ποιο τρόπο. 

Προς το παρόν, σε βάρος της 29χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της Βέροιας, όπου και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ