Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φύλλα και πίτες «Γεωργιάδης»: Ο πρωταγωνιστής και φέτος στις γιορτές μας!

Τηλ. παραγγελιών: 2331093390 - 6973747334
Μπορεί τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά να πέρασαν, ακολουθούν όμως ακόμα μεγάλες γιορτές, τα Θεοφάνεια και του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Πολύς ο κόσμος που γιορτάζει και θέλει να κεράσει τους συναδέλφους στη δουλειά ή συγγενείς και φίλους στο σπίτι. Επιλέξτε το καλύτερο κέρασμα, χωρίς κόπο, με ένα τηλέφωνο στο 2331093390 ή 6973747334 και θα έχετε στον χώρο σας, έτοιμη ψημένη, την πιο νόστιμη χωριάτικη πίτα με τη γέμιση της επιλογής σας και σε τιμές 12 και 14 ευρώ! 

Όλες παρασκευάζονται στο εργαστήριο που βρίσκεται στο 7ο χιλ. Βέροιας - Νάουσας, ενώ θα τις βρούμε κατεψυγμένες στο πρατήριο που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Γουδή 40 στη Βέροια.


Θέλετε να ψήσετε την αγαπημένη σας γεύση στο φούρνο σας, να μυρίσει και το σπίτι; Στο κατάστημα «Αφοί Γεωργιάδη» θα βρείτε ζύμη για χωριάτικες πίτες και μικρασιάτικο φύλλο, που ανοίγει με ιδιαίτερη μαεστρία η οικογένεια Γεωργιάδη από το 1937. 

Βάλτε τη γέμιση που επιθυμείτε και ψήστε την πιο πετυχημένη πίτα που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας. Έτοιμες ψημένες, ωμές ή και φύλλο για πίτα, επιλέξτε ότι σας ταιριάζει, πάντα με την ποιότητα και την παράδοση που προσφέρει η οικογένεια «Γεωργιάδη».


Θέλετε να ετοιμάσετε πεντανόστιμα γλυκά, ζουμερά κανταΐφια, τραγανούς μπακλαβάδες και άλλα συγκλονιστικά σιροπιαστά, ή γλυκά και αλμυρά εδέσματα με φύλλα σφολιάτας; Φτιάξτε τα όλα με επιτυχία και νοστιμιά, με τα φύλλα 
«Γεωργιάδη», που είναι δίπλα μας από το 1937 με  προϊόντα ζύμης όπως φύλλο μπακλαβά, κάνοντας την παρασκευή των παραδοσιακών γλυκών και μιας πετυχημένης χωριάτικης πίτας, εύκολη!


Από το 1937, η οικογένεια Γεωργιάδη, γνωρίζοντας άριστα την τέχνη ανοίγματος φύλλου και παραγωγής κανταϊφιού, είναι κοντά μας προϊόντα ζύμης όπως φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες - μπουκίτσες. Και πλέον, μπορείτε να βρείτε σφολιάτα, σφολιατάκια και χωριάτικη ζύμη για πίτες ολικής αλέσεως!




ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:
1) ΨΗΜΕΝΕΣ:

α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι

2) ΑΨΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ