Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Χαράλαμπος Καπουρτίδης νέος πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας


Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Το πρόγραμμα της συνέλευσης ξεκίνησε μ τον αγιασμό και την κοπή βασιλόπιττας για το έτος 2023 (δείτε εδώ σχετικά).


Στη συνέχεια το σώμα προχώρησε στην εκλογή προεδρείου της ΓΣ, το οποίο αποτελούμενο από τους Βαγγέλη Ιντζεβίδη ως πρόεδρο και Χρυσούλα Βελισσαρίδου ως Γραμματέα, ανέγνωσε τα θέματα ημερήσιας διάταξης.


Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός της διετίας 2021-22 και ο προγραμματισμός έτους 2023 καθώς και ο οικονομικός απολογισμός της διετίας 2021-22 και προϋπολογισμός 2023 από τον πρόεδρο της λέσχης κ. Νικόλαο Τουμπουλίδη ενώ ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Ζευγαρόπουλος Λάζαρος διάβασε τη σχετική έκθεση ελέγχου του ταμείου.

Ακολούθησαν ερωτήσεις - τοποθετήσεις και προτάσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη και δόθηκαν οι αναγκαίες απαντήσεις.


Κλείνοντας, ο πρόεδρος εξέφρασε την ευχή του για υγεία και πρόοδο σε όλο τον κόσμο και κάλεσε όλα τα μέλη για μεγαλύτερη συμμετοχή στην καθημερινότητα του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στην πρόοδο της λέσχης για να είμαστε συνοδοιπόροι στο χρέος, στη μνήμη, στη δικαίωση.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων για το ΔΣ και την ΕΕ και αφού αναδείχθηκε η σχετική εφορευτική επιτροπή ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων στη διοίκηση του συλλόγου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος,ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ασλανίδης Λάζαρος,το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Ζευγαρόπουλος Λάζαρος, ο πρόεδρος του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Κουμπουλίδης Λάζαρος, οι πρώην πρόεδροι της λέσχης κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος και κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπος

Κατά την πρώτη Συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. όπου έγινε η κατανομή των αξιωμάτων, η νέα σύνθεση του ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, έχει ως εξής:

1. Πρόεδρος Καπουρτίδης Χαράλαμπος του Κων/νου
2. Α’ Αντιπρόεδρος Τουμπουλίδης Νικόλαος του Κων/νου
3. Β’ Αντιπρόεδρος Φωτιάδης Φιλοκτήμων του Γεωργίου
4. Γ. Γραμματέας Τογκουσίδου Ευαγγελία του Αθανασίου
5. Ταμίας Χαραλαμπίδης Νικόλαος του Αντωνίου
6. Εφ. Δημ. Σχέσεων Χατζηκυριακίδης Γεώργιος του Δαμιανού
7. Εφ. Κ-Α Περιουσίας Απλακίδης Ηλίας του Χριστόφορου
8. Εφ. Εκδηλώσεων Στεργιάδης Τριαντάφυλλος του Φώτιου
9. Εφ. Τμημάτων Κοτίδης Ιωάννης του Γεωργίου

και στη συνέχεια ενέκριναν την κατανομή των αξιωμάτων της νεολαίας με τη σύνθεση της να έχει ως εξής:

1. Πρόεδρος Ιντζεβίδης Ευάγγελος
2. Α’ Αντιπρόεδρος Παπαδόπουλος Γεώργιος
3. Β’ Αντιπρόερδρος Μορφίδης Αθανάσιος
4. Γ. Γραμματέας Χατζηκυριακίδης Γεώργιος
5. Ταμίας Ιντζεβίδης Αργύρης
6. Εφ. Δημ. Σχέσεων Στολτίδης Παναγιώτης
7. Εφ. Κ-Α Περιουσίας Παναγιωτίδου Βάγια
8. Εφ. Εκδηλώσεων Ποζιάδης Φώτιος

Αγαπητά μέλη και συνεργάτες, μικροί και μεγάλοι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας (ΕΛΒ), μετά τις χθεσινές εκλογές, αναλαμβάνουμε τη διοίκηση της Λέσχης μας, για τη διετία 2023-24.

Αποχαιρετούμε αλλά δεν αποχωριζόμαστε τον Α΄ Αντιπρόεδρο μας κ. Σπυρίδωνα Θεοδωρίδη, ένα σημαντικό μέλος μας, πραγματικό «πυλώνα» της Λέσχης, που επί 15 συναπτά έτη, υπηρέτησε το σύλλογο ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης καθώς ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει αθόρυβα από τη διοίκηση του συλλόγου και τον κ. Δημήτριο Καρολίδη που βοήθησε τη λέσχη από τη θέση του ταμία. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στη ζωή τους.

Η συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια που έχουμε την τιμή και την τύχη να ηγούμεθα ενός σπουδαίου και σημαντικού συλλόγου, με τη δική σας ψήφο, μας γεμίζει με ακλόνητη πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θα αγωνιζόμαστε άοκνα για το καλό του συλλόγου μας και όλου του ποντιακού χώρου.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας, μέλη και φίλους και ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία.

4 σχόλια:

  1. ΑΞΙΟΣ! Καλή και δημιουργική θητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή ανάληψη καθηκόντων Μπάμπη και καλή συνέχεια στο έργο σας ! Θεόδωρος ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μη ξεχάσει απ' τη θέση του προέδρου αυτή τη φορά , να βγάλει και του χρόνου τους Μωμογερους στο δρόμο να σταματούν την κυκλοφορία μισή ώρα και να γίνεται κομφούζιο απ το μποτιλιάρισμα, όταν σαν διοικητής δημοτικής αστυνομίας τα πρωτοπαλίκαρα του είχαν ξεσκίσει στις κλήσεις πολίτες που σταματούσαν σε κάποιο σημείο για 5 λεπτά χωρίς να δημιουργούν το μποτιλιάρισμα που αυτός και οι υπόλοιποι της Ευξείνου Λέσχης προκαλούν κάθε γιορτές με τους Μωμογερους.στο κέντρο της πόλης ..Αλλά η έλλειψη ισονομίας και η υποκρισία περισσεύουν από παντού γιατί η Βέροια να αποτελεί εξαίρεση ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ