Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμή υποδοχή είχε στην Καβάλα η Αποστόλου - «Το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να συνταχθεί με τους καθημερινούς ανθρώπους»

Στην Καβάλα, καλεσμένη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής βρέθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, η Ημαθιώτισσα Ολυμπία Αποστόλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος. Μαζί με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Παναγιώτη Βλάχο, ήταν ομιλητές σε πολιτική εκδήλωση.

Στην ομιλία της, η κ. Αποστόλου ανέφερε ότι η κυβέρνηση αποδεικνύεται καθημερινά κατώτερη των περιστάστεων. Εκτίμησε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει ως αντίπαλο το
ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επειδή γνωρίζει ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δε θα μπορέσει να εκφράσει ποτέ την κοινωνία πλειοψηφικά. 

Τόνισε ότι τα στρατευμένα Μ.Μ.Ε. δεν προβάλλουν τις αντιπολιτευτικές και προγραμματικές θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ζήτησε από τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων, τα μέλη και τους φίλους του κινήματος να γίνουν οι ίδιοι αναμεταδότες. Προειδοποίησε ότι μέχρι την ημέρα των εκλογών, οι επιθέσεις στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα πυκνώσουν και επισήμανε ότι όλα τα μέλη θα πρέπει να είναι έτοιμα για αυτό.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τραβούν τη χώρα προς τα πίσω. Τη σέρνουν στο βούρκο. Δημιουργούν μια δυσώδη κατάσταση. Προσπαθούν να επιβάλλουν ένα τοξικό περιβάλλον στο οποίο τίποτα υγιές δε θα μπορεί να επιβιώσει.

Η πολιτική με αυτούς τους όρους, με τους όρους που διεξάγεται σήμερα στο πλαίσιο αυτού του φαύλου δικομματισμού, δείχνει ποια κοινωνία έχουν κατά νου. Ποιους ανθρώπουςθέλουν να διαπλάσουν. Αλλά δε χρειάζεται να είμαστε έτσι. Δε χρειάζεται να είμαστε ούτε κυνικοί ούτε αδιάφοροι.

Δε χρειάζεται να φανατιζόμαστε ούτε να γινόμαστε οπαδοί. Δε χρειάζεται να κάνουμε προσωπικές επιθέσεις, να χυδαιολογούμε, να διχάζουμε. Μπορούμε καλύτερα. Μπορούμε να ξαναβρούμε τις αξίες μας. Μπορούμε να ξαναμιλήσουμε για αυτές. Για εντιμότητα, για δικαιοσύνη, για λειτουργία των θεσμών, για διαφάνεια.

Μπορούμε να διαλέξουμε να μη συμμετέχουμε σε μια πολιτική κυνισμού. Να συμμετέχουμε σε μια πολιτική δημιουργίας, σε μια πολιτική ελπίδας. Ελπίδας όμως συγκεκριμένης, χειροπιαστής. Η τυφλή αισιοδοξία ότι με κάποιο μαγικό τρόπο όλα θα πάνε καλύτερα, μας έκανε ζημιά. Την απορρίπτουμε.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιλέγει να συνταχθεί με τους καθημερινούς ανθρώπους. Να υπερασπιστεί και να στηρίξει την ελπίδα τους. Επιλέγει να βάλει την κοινωνία στο προσκήνιο.

Και αυτό κάναμε με το πρόγραμμά μας, που θέσαμε σε διαβούλευση τον προηγούμενο μήνα. Ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο, με σαφείς προτάσεις και προτεραιότητες.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ