Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με παραδοσιακό γλέντι έκοψε την πίτα του το Λύκειο Ελληνίδων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2023 έκοψε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Ελιάς, παρουσία των μελών του Δ.Σ., μικρών και μεγάλων χορευτών του Λυκείου Ελληνίδων, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Συρμούα Τζήμα, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Πυρινός και πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Δ.Σ. Έλλη Μάλαμα, ενώ την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Αρχιμανδρίτης Παύλος Σταματάς που εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, μεταφέροντας και τις ευχές του για καλή χρονιά. Ο ίδιος ευχήθηκε «καλή παράδοση και καλές παραδόσεις», που όπως είπε, δεν υπάρχει μέλλον χωρίς παράδοση.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν τα μικρά χορευτικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων, ενώ την σκυτάλη πήρε ο κόσμος, που χόρεψε με την μπάντα του Τριαντάφυλλου Ασαρτζή.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:















































































1 σχόλιο:

  1. Όμορφες στιγμές! Καλοπέρασαν!
    ΠΟλλές φωτό, αλλά εδώ που τα λέμε , ως Λύκειο μόνο παραδοσιακά μπορούσαν να το πάνε. Δηλάδη τι θα παίζανε; Τραπ; ΡΑΠ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ