Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη στο δικαστήριο: «Τα ισόβια να γίνουν πραγματικά ισόβια»»

Η μητέρα του Άλκη Καμπανού, στη δίκη για τη δολοφονία του γιου της, ξέσπασε όταν είδε από κοντά για πρώτη φορά τους ανθρώπους που κατηγορούνται πως σκότωσαν το παιδί της. Κατά την είσοδό των κατηγορουμένων στην αίθουσα, η μητέρα του Άλκη ζήτησε από τους αστυνομικούς να κάνουν στην άκρη, ώστε να τους δει για πρώτη φορά από κοντά.

«Τα ισόβια να γίνουν πραγματικά ισόβια»

Σύντομες δηλώσεις έκαναν έξω από τα Δικαστήρια οι γονείς του 19χρονου Άλκη, που παρίστανται ως πολιτικώς ενάγοντες. «Τα ισόβια να γίνουν πραγματικά ισόβια, για πάντα στη φυλακή, όλη τους τη ζωή», είπε η μητέρα του και πρόσθεσε: «Η Δικαιοσύνη ξέρει». Ο πατέρας του, όταν ρωτήθηκε για την έναρξή της δίκης, είπε: «ό,τι είχα να πω το είπα, τώρα θα μιλήσει η Δικαιοσύνη».

Έξω από τα Δικαστήρια συγκεντρώθηκε μικρή μερίδα οπαδών του Άρη, ομάδας που υποστήριζε ο Άλκης Καμπανός, και φώναξαν συνθήματα στη μνήμη του 19χρονου.

Δείτε το video από το OPEN TV:

1 σχόλιο:

  1. ΙΣΟΒΙΑ χωρίς ελαφρυντικά για όλους,ΙΣΟΒΙΑ να ψοφήσουν τα ΖΩΑ, και χωρίς αναβολές η δίκη,να μπούνε φυλακή να σαπίσουν, δικαιοσύνη εδώ και τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ