Quantcast

http://picasion.com/

Πανικός με Καλαϊτζίδη στο τέλος του ματς - Φοβερή ένταση και μπόλικα… «γαλλικά»

Απ’ όλα είχε ο μπαχτσές στο παιχνίδι μεταξύ Βέροιας και Απόλλωνα Πόντου. Αγωνία στην κερκίδα, εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο και ένα show του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα. Ο 66χρονος τεχνικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, με αποτέλεσμα να ανοίξει διάλογο με την κερκίδα και να έχει έντονη λογομαχία με οπαδούς της Βέροιας.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, ο έμπειρος προπονητής έφτασε μια «ανάσα» από το να πιαστεί στα χέρια, με τον Αστυνομικό να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να τον απομακρύνει από την «εμπόλεμη» ζώνη. Εικόνες που σίγουρα δεν τιμούν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!

3 σχόλια:

  1. Δεν τον αδικώ τον Καλαϊτζίδη για αυτή την αντίδραση. Σε όλο τον αγώνα δεν σταμάτησαν να βρίζουν τη μάνα του. Δυστυχώς είναι 5 μερικοί αρρωστημένοι οπαδοί που κάνουν το ίδιο πράγμα σε κάθε αγώνα. Αντί να ενθαρρύνουν τους παίκτες της ομάδας μας τους φορτώνουν με πίεση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πιάσουν την επιθυμητή απόδοση. Όταν λειτουργούν έτσι με τους παίκτες της ομάδας μας τι περιμένεις να κάνουν στους αντιπάλους προπονητές και παίκτες.ΖΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστός τραγικός Καλαϊτζίδης.Περιοδεύων θίασος έχει γίνει με γέρικες αρκούδες.Πως και δεν έπαθαν γαστρεντερίτιδα 10-12 ποδοσφαιριστές του; Το γνωστό κόλπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ