Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντλίες Θερμότητας Inventor από την «Πιστοφίδης Κατασκευαστική»

Έχοντας αναπτύξει μεγάλη τεχνογνωσία από τα προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης, η "Πιστοφίδης Κατασκευαστική" αποτελεί πλέον τον κορυφαίο προμηθευτή αντλιών θερμότητας στο Νομό Ημαθίας και όχι μόνο. Επιλέγοντας αντλίες θερμότητας Inventor από την "Πιστοφίδης Κατασκευαστική" επιλέγετε τις πλέον οικολογικές και οικονομικές λύσεις θέρμανσης κατοικίας!

Η τεχνολογική υπεροχή των αντλιών θερμότητας Inventor εγγυάται άριστες αποδόσεις με το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Επωφεληθείτε από την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++ (θέρμανση - θερμή ζώνη) και εξοικονομήστε ενέργεια, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας, απ' όπου κι αν βρίσκεστε με την επιλογή Wi-Fi Standard.

Είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας και θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε άμεσα στο 2331020656!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ