Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ευχάριστες ειδήσεις η κοπή πίτας της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας


Στο κατάμεστο εντευκτήριο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 η κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου.


Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Φανιάδης Φώτης, αναφερόμενος στις κυριότερες δράσεις του συλλόγου κατά το προηγούμενο έτος, και στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή βίντεο αφιερώματος στην ιστορική Βιβλιοθήκη. 


Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήρθε διά στόματος του Υφυπουργού Οικονομικών και επίτιμου μέλους της Λέσχης κ. Βεσυρόπουλου, ο οποίος ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης από την Βουλή των Ελλήνων για την δημιουργία του Εργαστηρίου συντήρησης και αποκατάστασης και βιβλιοδεσίας της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως, στο ισόγειο του κτιρίου Τουρπάλη.


Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους επίσημους προσκεκλημένους, οι οποίοι αναφέρθηκαν για ακόμα μία φορά στο βαρυσήμαντο επιτελούμενο έργο της Λέσχης και για την στήριξη τους με κάθε τρόπο στην δημιουργία του νέου χώρου της Βιβλιοθήκης στο κτίριο Τουρπάλη. Για την διαχρονική προσφορά του στο σύλλογο τιμήθηκε ο κ. Γαβριήλ Παπαδόπουλος, ενώ για τις άριστες επιδόσεις τους βραβεύτηκαν οι μαθητές της Γ' Λυκείου Μιχαήλ Μπουγάς και Αλέξανδρος Πιπίλας.


Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, συνοδεία του Αρχιερατικού επιτρόπου Νάουσας π. Ιωακείμ και του εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου π. Νικολάου, εκπροσώπων του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Το φλουρί έτυχαν το τμήμα Σκάκι και ο π. Κοσμάς Καραγιάννης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Μπαρτζώκας, κ. Τσαβδαρίδης και κ. Τόλκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Καρανικόλας, ο Διοικητής της Β' Μοίρας Καταδρομών κ. Καλογερόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας κ. Ορδουλίδης, η πρώην Βουλευτής κα. Καρασαρλίδου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καραγιαννίδης, κα. Μπαλτατζίδου, κ. Τζουβάρας και κ. Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Τασιώνας, η πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α. κα. Αραμπατζή, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βαλσαμίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας κ. Χατζηστυλλής, κοινοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας της Ν.Δ. κ. Γιανναβαρτζής και οι πρώην πρόεδροι της Λέσχης κ. Ορδουλίδης και κ. Τεληγιαννίδης. 


Επίσης, παρέστησαν εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παραρτήματος Νάουσας, του Μουσικού Σωματείου Ωδείου Νάουσας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης, του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας, του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αράπιτσα», της Πολιτιστικής Εταιρείας Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο Λόγιος» και του Συλλόγου Φίλων Ιστορικού Αρχείου Νάουσας.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ