Quantcast

http://picasion.com/

Δωρεά των Αιμοδοτών Νεοχωρίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλεξάνδρειας

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και τα στελέχη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νεοχωρίου Ημαθίας ”Η ΕΛΠΙΔΑ” για τη δωρεά φαρμάκων και αναλώσιμων ειδών στο Κοινωνικό Φαρμακείο.

Ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νεοχωρίου Ημαθίας ”Η ΕΛΠΙΔΑ” σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας πραγματοποιεί εθελοντικές αιμοδοσίες καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και βοηθά συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των στελεχών του Κοινωνικού Φαρμακείου, συγκεντρώνοντας φάρμακα και αναλώσιμα είδη τα οποία και παρέδωσαν με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να συνδράμουν στην επίτευξη του στόχου της Δομής να ενισχύει κοινωνικά ευπαθείς ομάδες ανθρώπων.

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τους εθελοντές αιμοδότες Νεοχωρίου για τη συλλογική προσπάθεια και δράση τους.




1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ