Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθη ο Αστυνομικός της ΔΙΑΣ που πυροβόλησε τον 16χρονο

Συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο οδηγό αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια καταδίωξης τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ). Πρόκειται για άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος επιχείρησε να πλήξει τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, ενώ έκανε ελιγμό με το όχημα δέχτηκε από πίσω έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο άνδρας της ΕΛΑΣ που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να ακινητοποιήσει το όχημα.

Όλα έγιναν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ανήλικος Ρομά έβαλε καύσιμα στο ΙΧ ημιφορτηγό του σε πρατήριο της οδού Μοναστηρίου και αποχώρησε δίχως να πληρώσει.

Ενημερώθηκε η αστυνομία. Ο 16χρονος δέχθηκε πυρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από τις αστυνομικές Αρχές.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι του ανηλίκου βρίσκονται αυτήν την ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου περιμένουν με αγωνία να μάθουν τα νεότερα για την υγεία του παιδιού, ο οποίος να σημειωθεί πως είναι και πατέρας ενός παιδιού ηλικίας 1 έτους.

8 σχόλια:

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 16 ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
    ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠ ΤΑ 16 ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ...ΛΕΩ ΕΓΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΜ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ανυπαρξία του κράτους πληρώνει ο κλέφτης που κινδυνεύει να γίνει μακαρίτης και ο αστυνομικος που τον βάλανε να κυνηγάει φαντάσματα.
    Φαντάσματα γιατί ,πηγαίνει στο σημα που του δίνει το κέντρο, πιάνει τον κλεφτη το άλλο πρωί πάει εισαγγελέα και μεσημέρι είναι εξω.

    Ξανακλέβει τον ξανακυνηγάει ο αστυνομικός.
    Ελα όμως που ατιμωρησία της δικαιοσύνης τον αποθρασύνει και χτυπάει με το αυτοκίνητο μοτοσικλετιστή ΔΙΑΣ ο οποίος εκείνη τη στιγμή με κυρίαρχο αίσθημα αυτοσυντήρησης και αδρεναλίνη στο κόκκινο μην αφήσει ορφνά αμύνεται.
    Ο υπουργός δημοσίας τάξης ,πίνει κρασί με συνοδευτικά και καλή παρέα και θα διατασει ΕΔΕ.

    Ο κοσμακης ειναι θυμα κλοπής ,ο αστυνομικος παίζει τη γατα με το ποντικι για 900 ευρω με κίνδυνο της ζωής του και οι δικαστάς με τη ζυγαριά στο χερι μαζεύουν απο το πάτωμα τη δικαιοσύνη των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Πατέρας'' στα 16 και το μωρό ήδη δίχρονο. Σύν εννέα μήνες εγκυμοσύνη. Και χωρίς δίπλωμα. Και κλοπή. Και απόπειρα διεμβολισμού, δηλαδή δολοφονίας. Βάλτε με Δικαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά τς 3 προσπάθειες διεμβολισμού πέρασε 2 φορές με κόκκινο φανάρι.

      Διαγραφή
  5. Ναι γιδια ο Μητσοτακης με τα 32 σπιτια και τα 1,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρεος σε δανεια δε σας πειραζει που σας εχει κατακλεψει. Ουτε οι παιδεραστες της ΝΔ που βιαζουν τα παιδια σας. Την σφαιρα την αξιζει ο γυφτος που εκλεψε 20 ευρω βενζινη. Ρε καλα σας κανουν αυτα σας αξιζουν μπεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλά έκανε ο αστυνομικός αφού κινδύνευε η ζωή του. Στην επόμενη διασταύρωση μπορεί να σκότωνε το παιδί μου το παιδί του καθενός μας, με την ταχύτητα που έτρεχε και παραβιάζοντας κόκκινα φανάρια. Πολύ γρήγορα ξεχάσαμε την Εμμανουέλα από τα Χανιά, το 14 χρονο κοριτσάκι έξω από το κέντρο υγείας Αλεξάνδρειας και τελευταία την οικογένεια στο Παλαιοχώρι Αλεξάνδρειας. Ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του και μας προστάτεψε. Όσο για τους αλληλέγγυους ας σκεφτούν να ήταν οι ίδιοι στην πορεία του αυτοκινήτου του 16 χρονου, ή ακόμη χειρότερα το παιδί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ