Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο του ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. για την παράσταση «Όλα στο φως»

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα η παράστασή μας στον Χώρο Τεχνών Βέροιας την Τέταρτη 30 Νοέμβριου 2022 με τίτλο «ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ».
Πάνω από όλα την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και τον Αντιπερειφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη προσωπικά που είναι πάντα ο βασικός πυλώνας των προσπαθειών μας. Συνδιοργάνωση : Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.

1. Την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση της αίθουσας, και τον Πρόεδρό της κύριο Ρίζο προσωπικά για την άψογη συνεργασία.

2. Τον τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη κ. Σταμάτη Γονίδη που ήρθε και τραγούδησε μαζί με τα παιδιά μας, διδάσκοντας ήθος και ευπρέπεια, με τα χεριά γεμάτα δώρα και την καρδιά γεμάτη αγάπη. Ευχαριστούμε επίσης τους μουσικούς του που τον συνόδευσαν.

3. Την συγγραφέα Μαριάννα Μακαριάν για την παραχώρηση του παραμυθιού της και την ευαίσθητη παρουσία της.

4. Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας : τον Προέδρο κ. Δημήτρη Πυρινό και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Τάσο Θώμογλου.

5. Την κ. Ελένη Αναγνώστου για την επιμέλεια της παράστασης γενικότερα αλλά και την μουσική προετοιμασία όλων των ομάδων που συμμετείχαν.

6. Την κ. Μελίνα Παπαδοπούλου για την κινησιολογία και την εκμάθηση χωρογραφιών αλλά και τις μπαλαρίνες της που συμμετείχαν στα θεατρικά και μουσικά δρώμενα.

7. Τον σκηνοθέτη κ. Κωνσταντίνο Ντομουχτσή και τις έφηβες ηθοποιούς που συμμετείχαν : Χρυσάνθη Μερμίγκη, Ελένη Τσανακτσίδου, Ασπασία Σαρόγλου.

8. Την σχολική χορωδία Βέροιας.

9. Τον λυράρη κ. Χρήστο Βαρύτιμο που συνόδευσε τον κ. Σταμάτη Γονίδη στο ποντιακό τραγούδι.

10. Τον χορδιστή πιάνου κ. Παύλος Πετσίαβα για τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

11. Την ομάδα φωτογραφίας θεάτρου «ΑΜΗΧΑΝΟΙ» και τον δάσκαλο τους κ. Τάσο Θώμογλου για την φωτογράφιση της παράστασης και των παρασκήνιων.

12. Τους : κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, κτήμα ΚΑΠΠΑ, Οινοποιητικό Συνεταιρισμό VAENI Νάουσας για την προσφορά κρασιών της συλλογής τους για το γεύμα των συντελεστών της παράστασης.

13. Τους χορηγούς της παράστασης Ιατρικό Σύλλογο Βέροιας, Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, τον κ. Γιάννη Σισμανίδη από το πρατήριο υγρών καυσίμων “SHELL” στην Βέροια, τον κ. Σάββα Αλεξίου από τα Hondos Center της Βέροιας.

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους: τον Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κύριο Παντελεήμονα με τα φωτισμένα λόγια του, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Σωτήρος Δρυοβουνίου Κοζάνης Πατέρα Στέφανο. Τον εκπρόσωπο του Στρατηγού κ. Γκούτζα. Τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Μουρτζίλα και κ. Νεστορόπουλο όπως και την ειδική συνεργάτη του Αντιπερειφερειαρχη κ. Νίκη Καρατζιούλα. Τους Αντιδημάρχους Βεροίας : Α. Τσαχουρίδη, Β. Παπαδόπουλο, Σ. Τζίμα, Γ. Μπατσαρά και Κ. Γεωργιάδη. Τον Προέδρο της ΚΕΠΠΑ κ. Ρίζο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Σ. Διαμάντι, την Προϊστάμενη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βεροίας κ. Γώτη, την Διευθύντρια Πρόνοιας Δήμου Βέροιας κ. Δούκα, τον Διευθυντή Τροχαίας Βέροιας κ. Παρούτογλου, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Πρόδρομο Ισαακίδη, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Σ. Σουροβίκη.

Την Διευθυντήρια της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας στην Αντιπερειφέρεια κ. Σοφία Καραμελίδου. Τον Πρόεδρο της ΠΟΕ ΔΕΥΑ κ. Παύλο Δραγκόλα και όλους τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας βρει όλους υγιείς, δοτικούς και δημιουργικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ